VarkensAcademie gaat digitaal • De kracht van velen is de kennis die ze delen

De webinars van onze 'VarkensAcademie gaat digitaal' zitten erop. We hopen dat het leerrijk was en dat je met heel wat nieuwe kennis en inzichten aan de slag kan. 

2020 is allerminst een normaal jaar. Net als veel andere sectoren voelen de varkenshouders de coronacrisis op diverse vlakken. Daarnaast krijgen ze met nog heel wat andere uitdagingen te maken. Inagro en de provincie West-Vlaanderen wensen de varkenshouders alvast een succesvoller jaar toe dan 2020. We hopen alvast om in 2021 opnieuw een fysieke trefdag te mogen organiseren. Als alle maatregelen het toelaten, dan ontvangen we de West-Vlaamse varkenshouders graag op vrijdag 26 november 2021.

> Hieronder kan je een overzicht vinden van de presentaties tijdens de webinars (zowel de video, als de pdf), alsook de vragen en antwoorden uit de verschillende webinars. 

 

 

 

Deelname en inschrijven

De webinars starten stipt om 20 u en duren maximum anderhalf uur. Je kan gratis deelnemen aan één of meerdere webinars, maar inschrijven is verplicht via onderstaande linken. 

> Schrijf je in voor de webinar op 17 november 
> Schrijf je in voor de webinar op 19 november 
> Schrijf je in voor de webinar op 24 november 
> Schrijf je in voor de webinar op 26 november