Demonamiddag Inagro te velde! • Tips en tricks voor jouw bodem, bemesting en gewasbescherming
Dinsdag 13 oktober 2020 van 13 u tot 18 u   Godelievegronden, ter hoogte van Koolzaadstraat 3, Rumbeke-Beitem

Inagro is in veel thema’s en sectoren actief. Op onze proefvelden doen we heel wat onderzoek naar nieuwe teelten, technieken en innovaties. Daarnaast hebben we ook een ruim aanbod van diensten. Met de unieke demonamiddag 'Inagro te velde!' willen we onze innovaties en dienstverlening bundelen en demonstreren op 1 locatie! 

De afgelopen maanden waren omwille van de coronapandemie een enorme uitdaging. Veel fysieke activiteiten werden geannuleerd en het sociaal contact werd tot een minimum herleid. Toch vinden wij het belangrijk om ook in deze moeilijke tijden te blijven inzetten op het delen van kennis en het verlenen van advies.  Uiteraard houden we maximaal rekening met alle coronamaatregelen tijdens de organisatie van deze demonamiddag. 

We ontvangen je graag op dinsdag 13 oktober tussen 13 u en 18 u. Tijdens deze gratis belevingsnamiddag geven we tips & tricks voor jouw bodem, bemesting en gewasbescherming. Daarnaast stellen we ook de rassenproeven in kolen en prei aan je voor. 

Na een eerste editie in 2019 hebben we het programma dit jaar aangepast en vooral toegespitst naar groentetelers. De locatie is gewijzigd en de demonstratie-eilanden liggen dichter bij elkaar. 

Wat mag je verwachten? Bekijk hieronder het programma. 

Diverse onderzoekers en adviseurs zijn aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden.

 

Belangrijke informatie om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan!  

  • Voor elk evenement werken we met inschrijvingen. We vragen je ook om voor deze demonamiddag in te schrijven via deze link. Het aantal toegelaten bezoekers is beperkt, maar we voorzien een uitgebreid videoverslag na afloop van deze demonamiddag. 
  • Deelnemers van de demonamiddag houden minstens 1,5 meter afstand van personeel en andere bezoekers, uitgezonderd de personen die deel uitmaken van hetzelfde gezin.  
  • Het dragen van een mondmasker is verplicht. Breng je eigen mondmasker mee. Handgel wordt ter beschikking gesteld.  
  • Bezoekers die ziektesymptomen vertonen worden niet toegelaten tijdens deze demonamiddag.  
  • Respecteer de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften tijdens de demonamiddag.

     

Eerste Inagro te velde - aftermovie 

  • Projecten “Spuittechniek in de akkerbouw onder de loep”, “GroenteNAdvies” en “Onkruidbestrijding 2.0 met slimme combinatie van chemie en techniek” zijn demonstratieprojecten duurzame landbouw van het Departement Landbouw en Visserij. Meer info: www.vlaanderen.be/pdpo.
  • WaterProtect, Nutri2Cycle, Nutriman en Smartprotect worden gefinancierd met steun van het Europees Horizon 2020 Onderzoeks- en Innovatie programma resp. onder overeenkomst Nr. 727450, 773682, 818470 en 862563.
  • Dit initiatief kreeg GMO steun en kadert mee binnen het PDPO project ‘Watertalk’ en wordt mogelijk gemaakt met steun van het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling.