100% West-Vlaams duikt de zomer in. Ontdek de recepten van foodblogger Jozefien Ryckx van Goestjes. 



Aardappelwaaiertjes


Chutney


Frisse spread
 

Frittata
 

Kleverige varkensspiesjes
 

Komkommerrolletje
 

Komkommerschijfje
 

Koud komkommersoepje
 

Kruidige bietenyoghurt
 

Laagjestaart
 

Nieuwe aardappel
 

Pittige worstenbroodjes
 

Platbrood
 

Pulled pork burgers
 

Quiche
 

Slaatje
 

Tomaat-mozarella (burrata)
 

Vegetarische preparé
 

Zelfgemaakte tomatenketchup
 

Zomerse meringue
 

Zongedroogde tomaten


Recepten met aardbeien van foodblogster Jozefien Ryckx van Goestjes.be vind je hieronder.



Aardbei pralines


Salade van Aardbei


Wraps


Pittige Kip


 Papillot




Zomers Aarbeienshake


 

Recepten met APPELEN en PEREN

De recepten van foodblogster Jozefien Ryckx van Goestjes.be vind je hieronder.



Cocktail



Herfstsalade


Kruidige appels en peren


Ovengebakken butternut



Veggie Aperopizza



Knolseldersoep

 

Bijzondere boerenkost

Pure smaken zijn in. Ook chefkoks kiezen bewust voor het gebruik van lokale hoeve- en streekproducten in hun keuken omwille van hun versheid, smaak en kwaliteit. 



Chefkoks Patrick Devos (Restaurant Patrick Devos) en Hilde Stekelorum (Restaurant Tapa-Tapa) reiken in het receptenboekje 'Bijzondere Boerenkost' recepten aan om creatief met hoeveproducten aan de slag te gaan. Laat je inspireren en verras je tafelgenoten met smaakvolle gerechten. 



Bestel jouw exemplaar via onthaalopdeboerderij@inagro.be 

of bekijk hier het receptenboekje.