100% West-Vlaams duikt de winter in. Ontdek de recepten van foodblogger Jozefien Ryckx van Goestjes. 

Gezonde spreads als aperitiefhapje

 

Ham-preisalade


Knolselderspread


Kruidige dip

 

Verrassende recepten met winterse groenten.

 

Spaghetti


Zelfgemaakte gnocchi


Feestelijke gratin

 

Vlaamse klassiekers, heerlijke smaken.



Salade


Karnemelkstampers


Homemade gehaktbrood


Ovenschotel


Brandade van grietfilet


Schnitzel

 

Recepten met aardbeien van foodblogster Jozefien Ryckx van Goestjes.be vind je hieronder.



Aardbei pralines


Salade van Aardbei


Wraps


Pittige Kip


 Papillot




Zomers Aarbeienshake


 

Recepten met APPELEN en PEREN

De recepten van foodblogster Jozefien Ryckx van Goestjes.be vind je hieronder.



Cocktail



Herfstsalade


Kruidige appels en peren


Ovengebakken butternut



Veggie Aperopizza



Knolseldersoep

 

Bijzondere boerenkost

Pure smaken zijn in. Ook chefkoks kiezen bewust voor het gebruik van lokale hoeve- en streekproducten in hun keuken omwille van hun versheid, smaak en kwaliteit. 



Chefkoks Patrick Devos (Restaurant Patrick Devos) en Hilde Stekelorum (Restaurant Tapa-Tapa) reiken in het receptenboekje 'Bijzondere Boerenkost' recepten aan om creatief met hoeveproducten aan de slag te gaan. Laat je inspireren en verras je tafelgenoten met smaakvolle gerechten. 



Bestel jouw exemplaar via onthaalopdeboerderij@inagro.be 

of bekijk hier het receptenboekje.