NieuwsGrauwet katrien, vrijdag 06 juni 2014

Ferme Festival toont het grote publiek de landbouw van een andere (culturele) kant op zondag 29 juni 2014 (14u-18u)Artikels

Op zondag 29 juni 2014 vindt voor de derde maal het gratis cultureel evenement ‘Ferme Festival – Cultuur op de boerderij’ plaats. De Meerberghoeve uit Beernem en Hoeve De Knotwilg uit Tielt zetten die dag hun boerderijdeuren open. Je kan er van 14u tot 18u terecht voor een gevarieerd programma aan culturele activiteiten (muziekoptredens, expo, woordkunst,...). Ook voor de kinderen is er tal van animatie. uiteraard krijg je ook de kans om een blik achter de schermen te werpen van deze hedendaagse landbouwbedrijven.  

Ferme Festival toont het grote publiek de landbouw van een andere (culturele) kant op zondag 29 juni 2014 (14u-18u)

Via de niet-alledaagje combinatie van landbouw en cultuur wil Inagro meer mensen, en vooral nieuwe doelgroepen, de kans geven om landbouw op een unieke manier te ontdekken.

De deenemende boerderijen bieden tijdens 'Ferme Festival' een gevarieerd programma van culturele activiteiten aan. Er valt van alles te beleven: muziek, exposities, woordkunst,... Uiteraard is er ook een link met het boerderijgebeuren. Zo kan men op de beide hoeves een rondleiding op de boerderij meevolgen met de boer als gids. Daarnaast krijgen kinderen de kans om te knutselen met boerderijmaterialen.

Praktisch:

Locaties:
 - De Meerberghoeve - Wellingstraat 22 - Beernem (vleesvee)
 - Hoeve De Knotwilg - Ervestraat 2a - Tielt (melkvee)
Tijdstip: zondag 29 juni 2014 (14u-18u)
Prijs: gratis
Meer info: www.onthaalopdeboerderij.be > Agenda

Ferme Festival.jpg


Deze initiatieven vinden plaats in het kader van Leader Tielts Plateau
Logoband Ferme Festival.jpg

Gekoppelde thema's & sectoren: Landbouwverbreding