NieuwsDejonckheere Nele, dinsdag 09 april 2013

Welkom op de boerderij in West-Vlaanderen... voor een pittig bezoek of een mand vol lekkers!Artikels

De nieuwste edities van de brochures 'Samen de boer op', 'Met de klas de boer op' en 'West-Vlaamse hoevewinkels' zijn vanaf nu te verkrijgen bij Onthaal op de Boerderij. Met de lente in aantocht kan het nieuwe seizoen klas- en groepsbezoeken van start gaan. Vraag uw brochure gratis aan en beleef een onvergetelijke uitstap met uw vereniging, familie of klas.

Welkom op de boerderij in West-Vlaanderen... voor een pittig bezoek of een mand vol lekkers!

De brochure 'Samen de boer op' richt zich op verenigingen, bedrijven, families die in groep een boerderij wensen te bezoeken. De 60 landbouwers volgen opleidingen om de bezoeker een kwaliteitsvol bezoek op maat te kunnen aanbieden. Bezoekers zien en leren er meer over de werking van een levensechte boerderij. De landbouwer is trots op zijn werk en wenst graat zijn enthousiasme voor zijn vak te tonen aan de brede bevolking.


De boerderijen aangesloten bij het netwerk ‘Met de klas de boer op’ bieden rondleidingen aan op hun boerderij. Hun deuren stellen ze specifiek open naar klassen. De leerlingen mogen tijdens een bezoek de handen uit te mouwen steken en hun juffrouw of meester tonen dat ze de koetjes en kalfjes kunnen verzorgen, kippen kunnen eten geven, etc. Naast het aanbod aan boerderijen zorgt Inagro ook voor heel wat educatief ondersteunend materiaal over land- en tuinbouw voor in de klas.  

Ook hoevewinkels verdienen de nodige aandacht. Heerlijke producten rechtstreeks van bij de boer. Neem de proef op de som en breng eens een bezoekje aan één van de vele professionele winkels op het platteland. Je herkent ze aan het logo ‘100% West-Vlaams’.

Vraag uw brochures ‘Samen de boer op’, ‘Met de klas de boer op’ en/of ‘Hoevewinkels in West-Vlaanderen’ aan via E onthaalopdeboerderij@inagro.be of T 051 27 32 26 of download de brochures.

Interesse als landbouwer?

Denk je eraan te starten met het ontvangen van bezoekers of de verkoop van eigen producten? Of doe je dit al, maar wens je extra ondersteuning en promotie.  

Neem vrijblijvend contact op met Inagro (vraag naar Nele Dejonckheere of Anneleen Dedeyne, E onthaalopdeboerderij@inagro.be of T 051 27 32 26).

Gekoppelde thema's & sectoren: Landbouwverbreding