NieuwsGrauwet katrien, maandag 20 juli 2015

100% West-Vlaamse zoek- en sneukelfietstocht in Damme plaatst hoeveproducten in de kijkerArtikels

In het kader van het feestprogramma 200 jaar Damse Vaart organiseert Inagro in samenwerking met Westtoer, toerisme Damme en POM West-Vlaanderen een fietszoektocht en een sneukelfietstocht in de regio Damme. Tijdens beide activiteiten staan de 100% West-Vlaamse hoeve- en streekproducten in de kijker.

100% West-Vlaamse zoek- en sneukelfietstocht in Damme plaatst hoeveproducten in de kijker

Fietszoektocht ‘100% West-Vlaams’ (36 km)
De fietszoektocht loopt van 1 juni tot 30 september. Je verkent de ruime regio rond Damme en Damse Vaart met onderweg karaktervolle cafeetjes en hoevewinkels. Geniet van deze mooie fietstocht terwijl je op zoek gaat naar de juiste foto of het juiste antwoord. Wie weet win jij de hoofdprijs, namelijk een 4-gangendiner voor 2 personen in restaurant De Zuidkant te Damme t.w.v. € 184). Succes!

Praktische info:

 

100% West-Vlaamse Sneukelfietstocht (31 km)
Op zondag 6 september kan je nogmaals de regio rond Damme verkennen. Dit keer word je verwend met lokaal lekkers.  We houden halt bij vijf 100% West-Vlaamse hoeve- en streekproducenten. Afspraak op 6 september?

Praktische info:

  • Zondag 6 september
  • Start- en stopplaats Huyse De Grote Sterre, Damme (=knooppunt 14)
  • Deelnameprijs: € 8 (>12 jaar) - € 6 (3-12 jaar) – gratis (< 3 jaar)
  • Verplicht inschrijven en meer info via www.brugseommeland.be/sneukelfietstocht
    Inschrijven en betalen kan tot met dinsdag 1 september 2015.

Meer info over hoeve- en streekproducten  via www.100procentwest-vlaams.beOok toetreden tot het netwerk 100% West-Vlaamse Hoeve- en streekproducten?

Via deze activiteiten wenst Inagro hoeveproducten dichter bij de consument te brengen. Ben je actief in de verkoop van eigen hoeveproducten via de korte keten en op zoek naar extra promotie, begeleiding en contact met collega’s? Dan biedt het netwerk 100% West- Vlaams ongetwijfeld voor jou een meerwaarde.

Meer info?
Contacteer Anneleen Dedeyne via 051 27 32 26 of anneleen.dedeyne@inagro.be

Gekoppelde thema's & sectoren: Landbouwverbreding