NieuwsMuriël Derycke, donderdag 23 juli 2020

Organiseer een zomeractiviteit met gratis professionele hulpArtikels

Deze zomer ondersteunt de Provincie West-Vlaanderen West-Vlaamse ondernemers om belevingsvolle activiteiten te organiseren voor het brede publiek. Inagro werkt mee en biedt ondersteuning aan land- en tuinbouwers die een actie of activiteit willen organiseren. Het is een unieke kans om jouw bedrijf en de landbouw in de kijker te zetten én extra inkomsten te genereren, zelfs zonder enige ervaring in landbouwverbreding!

Organiseer een zomeractiviteit met gratis professionele hulp

Heb jij een (origineel) idee voor een leuke zomeractiviteit op of rond jouw boerderij? Denk bijvoorbeeld aan een origineel bezoek, een coronaveilig optreden in de wei, een proeverij van jouw producten, een fietstocht langs jouw velden of een uitgewerkt landbouwleerpad. We zoeken landbouwers uit verschillende sectoren en in verschillende regio's in de provincie die een activiteit willen organiseren voor het brede publiek. Zo helpen we jou om extra inkomsten te verwerven na de coronacrisis én brengen we de burger dichter bij de land- en tuinbouw.

 

Wat is het plan?

Inagro biedt begeleiding bij jouw actie of activiteit. We voorzien ondersteuning bij de conceptontwikkeling en bij het communicatieplan. Geselecteerde ideeën kunnen rekenen op financiële (bv. drukken van flyers) en/of praktische hulp.

 

Kom jij in aanmerking?

Alle landbouwers kunnen een voorstel indienen. Ervaring is niet nodig. Een gezonde dosis enthousiasme is uiteraard wel mooi meegenomen! Samenwerking met collega’s of gemeentes zien wij als een extra troef én kan je ook helpen om de organisatie haalbaar te houden. Meld jouw idee vóór 31 augustus en maak kans op gratis professionele begeleiding!

> Meer info en selectiecriteria vind je in dit document.

> Meld je aan voor de professionele begeleiding.


Gekoppelde thema's & sectoren: Landbouwverbreding | -- Algemeen --