NieuwsMuriël Derycke, donderdag 04 juli 2019

Ben jij kandidaat-bezoekboerderij?Artikels

Je bent trots op je dagelijkse inzet voor lekker voedsel en deelt dat graag met anderen. Je verwelkomt verenigingen, familie of vrienden met plezier op jouw hoeve voor een rondleiding, eventueel met een degustatie. Of er komt wel eens een klasje het leven op jouw boerderij ontdekken. Lijkt dat jou op het lijf geschreven? Of doe je dat nu nog niet professioneel, maar maak je wel plannen in die richting? Dan zoeken we jou!

Ben jij kandidaat-bezoekboerderij?

Versterk ons netwerk...

Inagro zoekt in 2019 enthousiaste West-Vlaamse land- en tuinbouwbedrijven om het netwerk van bezoekboerderijen te versterken. Voor het brede publiek is het aanbod beter bekend als ‘Met de klas de boer op’ en ‘Samen de boer op’. Landbouwers uit alle sectoren, gangbaar of biologisch, zijn welkom in ons netwerk. Samen vertegenwoordigen we de land- en tuinbouwsector in West-Vlaanderen.
 
> Op www.onthaalopdeboerderij.be maak je kennis met onze werking.

... en wij versterken jouw vaardigheden!

Als lid van ons netwerk geniet je van professionele vormingen, uitwisseling met collega’s, promotie en educatief materiaal. In het najaar van 2019 organiseren we een basisvorming voor startende bezoekboerderijen. Onze medewerkers staan ook voor je klaar met advies en tips.
 
 
Interesse? Stel je kandidaat
 
Wil je deel uitmaken van ons netwerk? Vul dan vrijblijvend dit formulier in voor 30 september 2019. Met vragen kan je terecht bij de medewerkers van de dienst landbouwverbreding en –educatie via info.educatie@inagro.be of 051 27 32 00.
 
 
 
 
logo_onthaal_op_boerderij.png

Gekoppelde thema's & sectoren: Landbouwverbreding | -- Algemeen --