NieuwsGrauwet katrien, Dejonckheere Nele, donderdag 07 februari 2019

Stel je als ambassadeur van korte keten kandidaat als Korte-Keten-Kop!Artikels

Heb jij een uniek korteketenverhaal? Ben je een geboren ambassadeur voor de korte keten? Wil je lokale producten uit je provincie een gezicht geven? In het kader van de Week van de Korte Keten van 4 tot 12 mei gaat Provincie West-Vlaanderen op zoek naar een Korte-Keten-Kop. Misschien ben jij wel onze West-Vlaamse Korte-Keten-Kop?  

Stel je als ambassadeur van korte keten kandidaat als Korte-Keten-Kop!

Blog_Ambassadeur.jpg

Van zaterdag 4 tot zondag 12 mei 2019 organiseren de Vlaamse Provincies, samen met VLAM, de Vlaamse overheid en het Steunpunt Korte Keten, de tweede Vlaamse Week van de Korte Keten. Negen dagen lang vinden er kleine en grote activiteiten plaats. Via die campagneweek willen we zoveel mogelijk consumenten in contact brengen met lokaal geproduceerd voedsel en zo onder andere het maatschappelijk draagvlak voor de landbouwsector vergroten.

 

Nieuw: campagne met Korte-Keten-Kop  
Dit jaar gaat elke provincie op zoek naar een Korte-Keten-Kop. Dat is een producent van lokale producten die een geboren ambassadeur is voor de korte keten. Wil jij lokale producten in West-Vlaanderen een gezicht geven? Dan moet je je zeker kandidaat stellen. Als Korte-Keten-Kop krijg je een mooie kans om je bedrijf in de kijker te zetten.  

 

Hoe stel je je kandidaat?
Heb je zelf interesse om deel te nemen? Stel je dan kandidaat ten laatste op 14 februari 23.59 u. Of ken je iemand die vol passie vertelt over zijn eigen lokale producten? Iemand die echt leeft voor zijn vak? Stuur deze oproep dan door en overtuig hem of haar om zich in te schrijven.  

 

Campagne met verschillende kansen

  • Een professionele jury beoordeelt de kandidaturen en selecteert 5 laureaten.
  • De 5 laureaten krijgen een professionele fotoshoot. Een copywriter schrijft hun persoonlijke verhaal neer.
  • Via een promotiecampagne stellen we de laureaten voor aan het grote publiek. Zij krijgen de kans om te stemmen voor hun favoriete producent. Als laureaat geniet je dus heel wat media-aandacht.
  • Op 2 mei, net voor de start van de Week van de Korte Keten, maken we de Korte-Keten-Kop van West-Vlaanderen bekend via een persmoment.

> Bekijk het overzicht van de campagne.

 

Meer info
Contacteer Katrien Grauwet via katrien.grauwet@inagro.be of 051 27 32 29.  

> Stel je kandidaat voor de West-Vlaamse Korte-Keten-Kop.  

> Ontdek de voorwaarden om deel te nemen en het volledige campagneoverzicht.

 

 

Een initiatief van  

Banner_Ambassadeur.jpg

Gekoppelde thema's & sectoren: Landbouwverbreding