NieuwsSerlet Stefaan, donderdag 03 januari 2019

Agreon is aanwezig op Agriflanders. Jij komt toch ook?Artikels

Agriflanders, de grootste Vlaamse land- en tuinbouwbeurs, is toe aan haar elfde editie. Die beurs is traditiegetrouw een veeteeltbeurs waarin toeleveranciers van rundvee-, varkens- en pluimveehouderij vertegenwoordigd zijn. Daarnaast speelt de kleinschalige mechanisatie op erfniveau er een prominente rol. Naast Inagro tekent ook Agreon present! Vijf innovatieve kmo's stellen je hun oplossing voor uitdagingen op jouw bedrijf voor.

Agreon is aanwezig op Agriflanders. Jij komt toch ook?

Ook Agreon is aanwezig met een groepsstand. Vijf innovatieve kmo’s kunnen er hun verhaal doen. Ze staan je graag te woord met de oplossing voor jouw grootste uitdaging op jouw land- en tuinbouwbedrijf.

  • Agoplan biedt een rantsoenberekeningsprogramma aan waarmee melkveehouders aanpassingen aan het rantsoen kunnen simuleren om zo tot een optimale melkproductie te komen.
  • Agriton bvba is een toeleverancier van effectieve micro-organismen en helpt varkenshouders economisch gezonde varkens te kweken.
  • Crodeon Technologies is actief in het domein van het 'Internet of Things' en connecteert objecten op en rond het land- en tuinbouwbedrijf met elkaar en met de landbouwer-gebruiker.
  • Lauwers nv produceert machines voor de groenteteelt en boomkwekerij, van plantstadium tot oogst.
  • Vermeulen Construct nv is als constructiebedrijf actief in stalinrichting, emissie-arme stalsystemen en machines voor preibewerking.

 

Praktisch
Van donderdag 10 tot en met zondag 13 januari 2019 kan je deze ondernemers vinden op Agriflanders. Bezoek ons tussen 10.00 en 18.00 uur in hal 1 op stand 1672 in Flanders Expo, Gent.

Agriflanders biedt daarnaast een zeer uitgebreid programma aan met onder andere veeprijskampen, demonstraties arbeidsveiligheid en verschillende studiedagen. Het gedetailleerde programma vind je op www.agriflanders.be.

 

Zelf een idee?
Heb je zelf een innovatief idee, dan helpt Agreon je in de zoektocht naar de noodzakelijke partner-kmo voor de realisatie en implementatie van het idee. Wist je dat je daarvoor tot 10.000 euro steun kan ontvangen via Agreon? Voor meer informatie kan je terecht op onze stand of op www.agreon.be. Breng ons dus zeker een bezoekje op stand 1672 in Hal 1.