NieuwsVandekerckhove Helena, maandag 28 augustus 2017

Nergens zoveel beroepspassie als in de landbouw - KRACHTBOERArtikels

Landbouw is niet enkel een stiel, het is een manier van leven. Toch hoor je landbouwers over één ding nooit negatief: de job zelf. Weinig beroepen zijn zo essentieel en relevant voor een maatschappij. Goesting om te boeren, dát is de gemene deler die ons samenbrengt op zondag 10 september in Dranouter. Jij komt toch ook?

Nergens zoveel beroepspassie als in de landbouw - KRACHTBOER

De goesting om te boeren doorgeven en samen kijken naar een economisch, ecologisch en zeker ook sociaal duurzame toekomst. Dat is de succesformule van het landbouwfestival KRACHTBOER.

We nodigen je van harte uit voor het boeiende, interactieve symposium in de voormiddag en het lekkere, sfeervolle vervolg in de namiddag.

> Schrijf je nu in!

Tijdens een panelgesprek geven vijf heel diverse landbouwers een kijk in hun bedrijfsvoering: wat vinden zij belangrijk? Hoe gaan zij om met de toekomstige uitdagingen? Heel diverse brillen, en toch houden dezelfde thema’s hen bezig: grond, afzet, rol van de overheid, samenwerken, … Daarna ga je zelf aan de slag in een van de vijftien rondetafelgesprekken. Laat je inspireren door experts en collega's.

Het symposium op KRACHTBOER is van en voor landbouwers, met medewerking van een hele rij aan enthousiaste organisaties waarbij je met je vragen terecht kan. Dit gaat ook jou aan, luister en denk met ons mee. Schuif zondag 10 september mee aan tafel op Krachtboer. Wij zetten de koffie alvast op en zorgen voor de koffiekoeken.


> Volledig programma en inschrijven via www.krachtboer.be.

 

collage_krachtboer_V2.jpg