NieuwsVandekerckhove Helena, dinsdag 01 augustus 2017

Krachtboer brengt consument en landbouwer samenArtikels

We nodigen je van harte uit voor de tweede editie van het landbouwfestival “KRACHTBOER” op zondag 10 september. Dat festival brengt landbouw dichter bij de consument én laat landbouwers en professionals uit de landbouwsector samen nadenken over de toekomst. Hou die datum alvast vrij, want het belooft een inspirerende dag te worden!

Krachtboer brengt consument en landbouwer samen

Symposium
Het festival opent met een symposium voor land- en tuinbouwers (van 9 tot 12.30 u). Je mag je verwachten aan een diversiteit aan duurzame innovaties in de sector. Daarnaast staan we stil bij de manier waarop de voedselmarkt vandaag georganiseerd is. Het uitgebreide programma van het symposium volgt in augustus.

Krachtboer kijkt over de grenzen en nodigt naast de Vlaamse agrosector ook Noord-Franse landbouwers uit. Tijdens het symposium zullen zij hun ervaringen delen met jou.
 
 
Publieksfestival
Op het publieksfestival geniet je met het hele gezin van onder meer een gastronomische eet- en drinkmarkt, inspirerende landbouwverhalen, een debat over landbouw en globalisering, verschillende activiteiten rond levend erfgoed, natuurwandelingen, bedrijfsbezoeken, kinderateliers… en niet te vergeten muziek. Op deze bruisende dag kan je je tegoed doen aan verrassende smaken met ingrediënten uit onze streek. Kobe Desramaults, initiatiefnemer van dit festival, draagt landbouw een warm hart toe. Vanaf 11.30 u zal hij samen met een team van superkoks voor je klaarstaan.
 
collage_krachtboer_V2.jpg

Praktisch
Noteer dus alvast in jouw agenda:
Landbouwfestival Krachtboer
Zondag 10 september 2017 - 9.30 tot 23.00 u
Dranouter
In de loop van deze maand verneem je het gedetailleerde programma. Hou de nieuwsbrief dus in de gaten!
 
Ben je benieuwd naar de vorige editie? Of wil je graag nu al inschrijven voor de maaltijd op 10 september? Surf dan naar www.krachtboer.be. Mogelijkheid tot inschrijven voor het symposium volgt in de defintieve uitnodiging.

Wil je meer informatie?
Surf naar www.krachtboer.be of neem contact op met Helena Vandekerckhove via helena.vandekerckhove@inagro.be of 051 27 32 66.
 
 
 
Krachtboer vindt plaats met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.

Logobanner_krachtboer_LR.png