NieuwsDejonckheere Nele, woensdag 19 juli 2017

Inagro zoekt kandidaat-bezoekboerderijenArtikels

Ben je trots op je dagelijkse inzet voor lekker voedsel en deel je dat graag met anderen? Verwelkom je verenigingen, familie of vrienden met plezier op jouw hoeve voor een rondleiding en eventueel een degustatie? Of komt er wel eens een klasje het leven op jouw boerderij ontdekken? Doe je dat nu nog niet professioneel, maar maak je wel plannen in die richting? Dan zoeken we jou!

Inagro zoekt kandidaat-bezoekboerderijen
Wie zoeken we?
 
Inagro zoekt enthousiaste West-Vlaamse land- en tuinbouwbedrijven om het netwerk van bezoekboerderijen te versterken. Alle sectoren, gangbaar of biologisch, zijn welkom. Samen vertegenwoordigen we de land- en tuinbouwsector in West-Vlaanderen.
 
Hoe ondersteunen we je?
 
Het aanbod van de bezoekboerderijen is bij het brede publiek beter bekend als ‘Met de klas de boer op’ en ‘Samen de boer op’. Op www.onthaalopdeboerderij.be maak je kennis met onze werking.
 
Als lid geniet je van (basis)vorming, uitwisseling met collega’s, promotie en educatief materiaal. In het najaar van 2017 organiseren we een basisvorming voor startende bezoekboerderijen.  
 
 
Interesse?  
 
Vul vrijblijvend het formulier in op www.inagro.be/inschrijven voor 30 september 2017. Bijkomende inlichtingen zijn te verkrijgen bij Inagro (dienst landbouwverbreding en –educatie) via onthaalopdeboerderij@inagro.be of 051 27 32 25.
 
 
 
logooodb_20170719.jpg