NieuwsInagro, maandag 17 juli 2017

Word jij onze nieuwe expert in varkenshouderij? Grijp nu je kans!Artikels

We werven een expert in varkenshouderij aan, iemand die al een tijdje ervaring heeft in de sector en met beide voeten in de praktijk staat. Onze nieuwe medewerker krijgt een interessante, voltijdse functie met veel ruimte voor eigen inbreng. Maar wat mag hij of zij concreet verwachten? Onze expert varkenshouderij getuigt: “Varkenshouders persoonlijk bijstaan met raad en daad en hen daarna vooruit zien gaan, dat geef ongelofelijk veel voldoening.” Ontdek meer in dit nieuwsbericht.

Word jij onze nieuwe expert in varkenshouderij? Grijp nu je kans!

De afdeling varkenshouderij van Inagro is op zoek naar een expert in de varkenshouderij. Ben jij de geknipte persoon voor deze functie? Dan zal je de West-Vlaamse varkenshouders bijstaan in hun dagelijkse activiteiten op het bedrijf. Daarvoor combineer je je eigen praktijkkennis met resultaten uit praktijkonderzoek, analyses op de varkensbedrijven en informatie uit vakliteratuur.

 

“De job van expert in varkenshouderij zit vol afwisseling”, getuigt Elien Vancaysele. “De helft van de werktijd kan je me vinden bij varkenshouders, de andere helft van de tijd werk ik op kantoor.”

 

Tijdens een bezoek aan een varkenshouder observeer je de bedrijfsvoering en registreer je cijfers. Die gegevens verwerk je tot concreet, individueel advies. “Mijn bezoeken aan varkenshouders geven me veel voldoening. Ik ken de bedrijven die ik begeleid stilaan goed en kan de varkenshouders zo bijstaan met praktisch advies op maat van hun bedrijf”, vertelt Elien.

 

Varkenshouders inspireren maakt ook deel uit van de taak van de afdeling varkenshouderij. Daarvoor brengt de expert collega-varkenshouders samen in diverse bijeenkomsten, gaande van studieclubs in kleine groepjes (zgn. kenniscoöperaties) tot de jaarlijkse VarkensAcademie. “Het is opmerkelijk hoe veel varkenshouders van elkaar kunnen leren. Ze gaan altijd met een pak tips naar huis, die ze meteen kunnen toepassen”, aldus Elien.

 

Ben jij wie we zoeken? Stel je dan kandidaat voor 30 juli via dit formulier.