NieuwsDejonckheere Nele, woensdag 14 juni 2017

Financieel duwtje nodig voor jouw innovatief idee?Artikels

Heb je een financieel duwtje nodig voor jouw innovatief idee? En woon je in de regio Midden-West-Vlaanderen? Kom dan naar het vrijblijvende infomoment van leader Midden-West-Vlaanderen op dinsdag 20 juni in Inagro. Dat Europees subsidieprogramma voor plattelandsontwikkeling biedt mogelijkheden om jouw idee waar te maken. Tijdens het infomoment leer je welke ideeën in aanmerking komen, wie jouw idee kan helpen verfijnen en wie je ondersteunen bij de subsidieaanvraag.

Financieel duwtje nodig voor jouw innovatief idee?

Landbouw en Leader Midden-West-Vlaanderen: een match!

Zou je de juiste hoeveelheid voer sneller kunnen afwegen door een stukje techniek dat nog niet bestaat? Kan jouw beregeningsmechanisme economischer en weet je min of meer hoe, maar niet helemaal? Denk je dat je jouw product nog beter in de markt kunt zetten, maar mis je de knowhow? Of zit je met een uniek idee om op jouw bedrijf groepen te ontvangen, maar zie je je er geen beginnen aan?

Met andere woorden: denk je aan productontwikkeling, een nieuw samenwerkingsverband, technische ondersteuning om je werk efficiënter en economischer te laten verlopen? Of zoek je specifieke expertise op vlak van genetica? Dan ben je bij ons aan ’t juiste adres.
 
Leader Midden-West-Vlaanderen, het Europees subsidieprogramma voor plattelandsontwikkeling, biedt mogelijkheden om jouw idee waar te maken.
Koudwatervrees hoef je niet te hebben, noch angst voor de administratie. Je verneemt van ons wie je waarbij kan ondersteunen, van de eerste letter op papier tot de allerlaatste stap.

 

> Ontdek het volledige programma en schrijf je in via dit agendapunt.