NieuwsDeleu Adelheid, donderdag 02 februari 2017

Inagro werft aan...Artikels

Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een technisch assistent tuinbouw onder afdekking (m/v), twee technische deskundigen waarnemingen en waarschuwingen in land- en tuinbouwgewassen (m/v), een bedrijfsleider voor de dakserre (m/v) en een diensthoofd biologische productie (m/v). Je leest er meer over in deze blog.

Inagro werft aan...

Technisch assistent tuinbouw onder afdekking

De afdeling tuinbouw onder afdekking begeleidt tuinbouwbedrijven in hun teeltspecifieke vragen. Om het technische team van de afdeling te versterken, zijn we op zoek naar een assistent die meewerkt bij de uitvoering van diverse proeven in witloof, aardbei en kiwibes.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een man of vrouw die bij voorkeur een landbouwopleiding genoten heeft of relevante ervaring kan voorleggen. We bieden een voltijdse job en een interessant salarispakket met extralegale voordelen.

>> Raadpleeg de vacature en ontdek wie we precies zoeken.

 

2 technische deskundigen waarnemingen en waarschuwingen in land- en tuinbouwgewassen

Om landbouwers bij te staan in hun gewasbescherming, voert Inagro waarnemingen uit in diverse teelten. Via intense tellingen volgen we de aanwezigheid op van ziekten, plagen en nuttigen gedurende het teeltseizoen. Zo proberen we de cruciale tijdstippen te voorspellen waarop de ziekte of plaag kan uitbreiden. Daarbij geven we ook advies over het best passende middel, afhankelijk van omstandigheden zoals algemene ziektedruk, verwachte neerslag, groeistadium gewas.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een man of vrouw met een land- of tuinbouwopleiding op bachelorniveau of relevante ervaring. Hij of zij combineert kennis rond en interesse voor land- en tuinbouw met een sterke affiniteit voor en kennis rond IPM en de biologie van zowel schadelijke als nuttige insecten, in relatie tot plantenteelt.

We bieden een voltijdse job en een interessant salarispakket met extralegale voordelen.

>> De vacature vertelt je meer over ons aanbod en de functie.

 

Bedrijfsleider voor de dakserre

De bouw van de dakserre op de kistenloods van REO Veiling gaat dit jaar van start. Daarom werft Inagro een bedrijfsleider glastuinbouw aan, die de bedrijfsvoering in de nieuwe serre op zich zal nemen.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een man of vrouw met een A2- of bacheloropleiding tuinbouw (of gelijkwaardig door ervaring). Hij of zij heeft interesse in glastuinbouw en kan relevante ervaring voorleggen van minstens 5 jaar.

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket (op C-niveau) met extralegale voordelen.

>> Bekijk de vacature.

 

Diensthoofd biologische productie

De afdeling biologische productie is het voorbije decennium uitgegroeid tot een stuwende kracht in de ontwikkeling van de biologische sector en wil dat engagement ook in een groeiende sector bestendigen. Voor de versterking van ons team zijn we dan ook op zoek naar een diensthoofd onderzoek binnen de afdeling biologische productie.

Voor deze functie zijn we op zoek naar een man of vrouw met een masterdiploma bio-ingenieurswetenschappen of een evenwaardig diploma. Hij of zij heeft minstens 5 jaar ervaring met praktijkgericht en/of wetenschappelijk onderzoek in een landbouwkundige omgeving.

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket (op masterniveau) met extralegale voordelen.

>> In de vacature lees je alles over deze functie.