Wedstrijd : Fietslus Schoon Boeren Zuid: Brugge - Damme

Deelnemingsformulier Brugge – Damme

Doe mee en win een waardebon van €15 voor een hoevepicknick!

Los de 3 vragen* op en vergeet ook zeker de schiftingsvraag niet in te vullen!


Aardbeien Depestel
Bij Aardbeien Depestel doen ze hard hun best om economisch en duurzaam te werken. Daarom werken ze met seizoensarbeiders voor het plukken van de aardbeien. Het plukken gebeurt op een speciale manier zodat de kwaliteit van de aardbeien gemonitord kan worden. Op die manier sturen ze bij en geven ze tips waar nodig. Welk speciaal systeem wordt gebruikt voor het plukken van de aardbeien?


Potplantenkwekerij Gera-Fleur
Bart Franco van potplantenkwekerij Gera-Fleur maakt gebruik van een waterbesparende techniek om de bloemen de juiste hoeveelheid water te geven. De planten krijgen lans onder water waardoor de bloemen zelf niet nat worden en daardoor minder vatbaar zijn voor schimmels en dus ook minder gewasbeschermingsmiddelen nodig hebben. Hoe heet dit systeem?


Hoeve Spizele
Respect voor dier en omgeving is alom aanwezig op Hoeve Spizele. Patrick en Ann gebruiken onder andere een biologische luchtwasser. De lucht van uit de varkensstal gaat door de biologisch luchtwasser vooraleer het de stal verlaat. Waarvoor dient dit toestel?


Schiftingsvraag
Hoeveel deelnemers zullen er deelnemen aan deze wedstrijd (fietsroute 2 ‘Schoon Boeren Zuid') tegen 6 oktober 2019 middernacht?
Contactgegevens
Voornaam*
Familienaam*
Straat*
Nr*
Bus
Postcode*
Plaats*
E-mail*
Ontvangen op
*De antwoorden zijn terug te vinden op de infoborden van de Schone Boeren. Wil je meer weten of alle duurzaamheidsinspanningen of ben je curieus naar het volledige verhaal? Lees alles op www.schoonboeren.be.

Stuur ons dit ingevulde wedstrijdformulier op voor 6 oktober 2019. De winnaars worden getrokken uit de juiste en volledige inzendingen.

> Bekijk hier het wedstrijdreglement.

* : Dit is een verplicht veld