Er is een fout opgetreden. Er is een fout opgetreden.

Startdatum:
Einddatum:
Project type:
Contactpersoon Inagro:

Project partners

Project inhoudNieuws uit het project

13/06/2019

Eind vorig jaar ging de bouw van onze nieuwe onderzoeksserre Agrotopia op het dak van de kistenloods van REO Veiling van start. In deze Agrotopia-update houden we je op de hoogte van de vorderingen met een beeld van de werken. We brengen ook het eerste thematische interview uit de reeks van zes. Mia Demeulemeester en Bart Naeyaert, afgevaardigd bestuurder en voorzitter van Inagro, gaan dieper in op de moderne onderzoeksinfrastructuur die Agrotopia wordt voor de glastuinbouw van de toekomst.  


30/04/2019

Eind vorig jaar ging de bouw van onze nieuwe onderzoeksserre Agrotopia op het dak van de kistenloods van REO Veiling van start. In deze Agrotopia-update houden we je op de hoogte van de vorderingen met een beeld van de werken en brengen we nieuws uit de Agrotopia leerstoel.         

       

28/03/2019

Eind vorig jaar ging de bouw van onze nieuwe onderzoeksserre Agrotopia op het dak van de kistenloods van REO Veiling van start. Met de Agrotopia-updates houden we je op de hoogte van de vorderingen en geven we je een beeld van de werken. Daarnaast zetten we ook de werking van Agrotopia, projecten en de Agrotopia-leerstoel in de kijker. We brengen regelmatig ook thematische interviews. In dit nieuwsbericht leggen we uit hoe je het nieuws over Agrotopia kunt blijven volgen.


28/02/2019

Eind vorig jaar ging de bouw van onze nieuwe onderzoeksserre Agrotopia op het dak van de kistenloods van REO Veiling van start. Met de Agrotopia-updates houden we je op de hoogte van de vorderingen en geven we een beeld van de werken. Daarnaast zetten we ook de werking van Agrotopia, projecten en de Agrotopia-leerstoel in de kijker. We brengen regelmatig ook thematische interviews.


18/10/2018

Dat landbouw en industrie geen concurrenten hoeven te zijn op het vlak van ruimtegebruik bewijzen Inagro en REO Veiling in een innovatief project. De partners slaan de handen in elkaar voor de bouw van een toekomstgerichte onderzoekseenheid voor glasgroenten op het dak van de kistenloods van de REO Veiling in Roeselare. Gisteren, op 17 oktober, vond de installatievergadering van Agrotopia plaats. Daaruit blijkt dat de bouw zal starten in december 2018. In juni 2020 moeten de werken klaar zijn.