Is ondernemen in aquacultuur ook iets voor jou? Dan nodigen we je graag uit op de workshop ‘Verhalen uit de praktijk’. Recent gestarte en ervaren aquacultuurondernemers brengen hun persoonlijke ervaringen bij de opstart van een bedrijf. Waar loop je tegenaan in de praktijk en wat kun je leren van succesvolle aquacultuurondernemingen? De antwoorden krijg je tijdens deze workshop op 13 december.

Workshop 'Aquacultuurverhalen uit de praktijk'
Programma:

Om startende aquacultuurondernemers te ondersteunen ontwikkelden HZ University of Applied Sciences en Odisee een introductiecursus aquacultuur. Dit omvat colleges over de kweek en kweeksystemen van zoet en zout water aquacultuur, maar de cursus is vooral praktijkgericht. Naast praktijklessen en excursies naar bedrijven in Vlaanderen en Nederland werken de cursisten een concreet bedrijfsplan uit. De opleidingen bewijzen hun nut want een groot aantal deelnemers heeft plannen om op korte termijn een onderneming te starten.  

 

11u00 Ontvangst met koffie
11u30 Verwelkoming - door Tony van der Hiele, HZ University of Applied Sciences
11u40 Pitches 'Van idee tot succesvol aquacultuurbedrijf' - door drie Nederlandse en drie Vlaamse ondernemers, werkzaam in o.a. zeewier, viskweek, aquafeed en ontwikkeling.
12u45 Lunch met netwerkgelegenheid
13u00 Speeddate - voor studenten en startende ondernemers
Mogelijkheid om langs te gaan bij de pitchende aquacultuurbedrijven voor meer tips en advies bij de opstart van een aquacultuurbedrijf.
14u30 Wrap-up - door HZ University of Applied Sciences en Impuls Zeeland - Financieringsmogelijkheden

 

> Inschrijven kan door een mail te sturen naar tony.vd.hiele@hz.nl. In je mail graag aangeven om hoeveel personen het gaat en of er allergieën en/of dieetwensen zijn.  

Wees er snel bij! Er is plaats voor maximum 60 deelnemers.  


Bereikbaarheid:  

 

  • Gratis parkeren is mogelijk in de parkeergarage aan de Kousteensedijk 3, tussen de Rechtbank en de Bibliotheek. Dit ligt op slechts enkele minuten wandelen van de HZ University of Applied Sciences. Op vertoon van de inrijkaart krijg je bij de HZ-receptie gratis een uitrijkaart.
  • Daarnaast vind je op enkele minuten wandelen de parkeergarages de Geere, Achter de Houttuinen of op Hof van Tange of bij de Albert Heijn (betaald).
Het is helaas niet mogelijk om dicht bij het HZ-gebouw te parkeren.

Aquavlanlogo_klein.JPG  
logoschema_aquavlan2_blokje_enkellogos_klein.png
 

 


Praktisch:
Datum:
donderdag 13 december 2018
Begintijd:
11u00
Eindtijd:
15u00
Locatie:
Groene Woud 1, Middelburg in Nederland
Kostprijs:
Gratis
Inschrijven:
 Schrijf je in door een mail te sturen naar tony.vd.hiele@hz.nl
Gekoppelde thema's & sectoren: Aquacultuur