In oktober 2021 krijg je via 100% West-Vlaams als hoeveproducent, streekproducent of Streekhoekje de kans om deel te nemen aan een groepsaankoop voor een abonnement bij Joyn.

Afhankelijk van het aantal deelnemers uit het netwerk zal je kunnen genieten van verminderde tarieven op het Loyalty Pro pakket.
Neem deel aan de infosessie over Joyn en profiteer mee van onze groepsaankoop
Programma:

Joyn biedt je een eenvoudig platform om je klanten punten te laten sparen en hen zo te belonen voor de aankopen die ze bij jou doen.

 
Daarnaast beschikt het platform over een aantal handige marketingtools. Zo krijg je bijvoorbeeld een handig overzicht van het profiel van je klanten. Ook kan je gerichte campagnes uitwerken om klanten de weg naar je winkel (terug) te laten vinden.
 
Nog niet helemaal vertrouwd met Joyn? Of twijfel je nog hoe Joyn een meerwaarde kan betekenen voor jouw bedrijf? Volg dan zeker onze infosessie op 15 september mee.
 
In een korte digitale sessie lichten Nick Goetstouwers en Jasmine Simoni van Joyn de opzet van de groepsaankoop en de werking van het platform toe. Aansluitend is er ruimte voorzien voor vragen.
Praktisch:
Datum:
woensdag 15 september 2021
Begintijd:
20u00
Eindtijd:
21u00
Locatie:
Digitaal, via MS Teams
Kostprijs:
Gratis
Inschrijven:
 
Inschrijven via dit formulier.
Gekoppelde thema's & sectoren: -- Algemeen --