Nutricycle Vlaanderen, het consortium rond nutriëntenrecuperatie, werkte een actieplan 'Transitie nutriëntverwijdering naar -recuperatie in Vlaanderen' uit. Op 15 september stelt het consortium de eerste versie voor aan het brede publiek. Tijdens dat event zal er mogelijkheid zijn om feedback te geven en extra suggesties aan te brengen. Ook jij bent welkom om mee te denken. Benieuwd? Lees verder in dit nieuwsbericht.

Geef mee vorm aan het actieplan Transitie nutriëntverwijdering naar -recuperatie

Omwille van het brede werkveld van Nutricycle Vlaanderen, is de concrete werking opgesplitst in vier thematische werkgroepen die zich focussen op een specifiek deelaspect van het transitieverhaal. De werkgroepen vonden tot dusver digitaal plaats. Dankzij de output van de werkgroepen heeft Nutricycle Vlaanderen nu een eerste versie van het actieplan 'Transitie nutriëntverwijdering naar -recuperatie in Vlaanderen' opgemaakt. De acties leggen de prioriteiten vast voor de volgende jaren.

 

Denk je mee?

Dat eerste actieplan stellen we graag voor aan het brede publiek. In navolging van de eerdere werkgroepen, organiseert Nutricycle Vlaanderen daarom een overkoepelend event.

  • op 15 september 2021
  • van 13.30 tot 17 u
  • op Campus Ardoyen in Zwijnaarde in het IGent-gebouw (Technologiepark-Zwijnaarde 126, 9052 Gent).

Tijdens een korte plenaire sessie stellen we de algemene krijtlijnen van het actieplan voor. Nadien zullen we dit actieplan in vier kleinere groepen meer in detail doornemen om extra feedback of input mee te nemen in de verdere finalisatie. We sluiten de namiddag af met een netwerkreceptie. Inschrijven is gratis, maar verplicht via deze link.

werkgroep.jpg


 

Gekoppelde thema's & sectoren: Energie En Groene Grondstoffen