Heb je affiniteit met land- en tuinbouw? Ben je gebeten door bodem en bemesting? En heb je interesse in precisielandbouw? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteren kan tot en met 30 september 2021. Ook pas afgestudeerden zijn welkom. Grijp je kans!

Expert bodem en bemesting met focus op precisietechnieken

Jouw job

Je bent verantwoordelijk voor de praktische uitvoering van proeven in bodemzorg en bemestingspraktijken. Een specifieke focus ligt op de integratie van precisietechnieken in bodemzorg en bemesting. De proeven voer je uit in ons onderzoeksteam Bodem, water en bemesting en in nauwe samenwerking met het team Precisielandbouw. Je brengt de resultaten tot bij de doelgroep tijdens proefveldbezoeken en via individueel bedrijfsspecifiek advies.

 • In diverse projecten neem je concrete taken op in samenspraak met de onderzoekers. Zo leg je diverse proef- en demonstratiepercelen aan. Je maakt de planning op en voert de proeven uit met hulp van collega’s. Denk bijvoorbeeld aan proeven die de bemestingswaarde van bepaalde meststoffen evalueren of het effect van bepaalde bewerkingen op de bodemvruchtbaarheid nagaan.
 • Je onderhoudt het contact met de proefveldhouders. Je plant de nodige werkzaamheden in en voert behandelingen, metingen en waarnemingen uit. Je staat ook in voor de nauwkeurige registratie van het proefverloop en de proefresultaten. Waar mogelijk verwerk je de data en ondersteun je de onderzoekers bij de rapportage.
 • Tijdens proefveldbezoeken deel je je praktijkervaring met land- en tuinbouwers. Waar relevant vertaal je de onderzoeksresultaten ook naar adviezen op maat van individuele bedrijven, in samenwerking met ons team Klantenservice.


Onze verwachtingen

 • Je beschikt over een bachelordiploma in landbouw of kunt relevante ervaring voorleggen. Je hebt een uitgesproken interesse in bodembewerkingstechnieken, bemestingsstrategieën én in precisielandbouw.
 • Je kunt je werk zelfstandig plannen en organiseren en je neemt graag initiatief. Bovendien ga je flexibel om met veranderende werkomstandigheden.
 • Je werkt nauwgezet en hebt zin voor detail.
 • Samenwerken binnen en buiten het team gaat je goed af.
 • Je spreekt de taal van de land- en tuinbouwers en bent communicatievaardig. Ook spreken voor groepen gaat je goed af.
 • Voor courante computertoepassingen werk je vlot in Microsoft 365 (Word, Excel, PowerPoint, Outlook en SharePoint). Computerwerk schrikt je niet af.
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands.
 • Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagen.


Pas afgestudeerd? Grijp je kans!


Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.


Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket (niveau B). Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling en een telewerkpolicy. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie die actief is in duurzame land- en tuinbouw, met veel ruimte voor eigen aanpak, initiatief en opleidingskansen.

Interesse? Solliciteer nu!

Inschrijven kan tot en met 30 september 2021 via www.inagro.be/vacatures. Voor meer informatie kan je contact opnemen met HR-medewerker Adelheid Deleu via adelheid.deleu@inagro.be of 051 27 32 07. Nadien nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Gekoppelde thema's & sectoren:

Inschrijving : Expert bodem en bemesting met focus op precisietechnieken
Voornaam*
Familienaam*
Straat*
Nr*
Bus
Postcode*
Plaats*
E-mail*
Ontvangen op
Laad hier je cv op*
    
Motivatie (laad hier je motivatie op in pdf)*
    
Diploma*
Via welke weg vond je de vacature terug?


Via een andere weg:

We vragen deze gegevens op voor een vlotte organisatie.  Meer info over ons privacybeleid vind je op www.inagro.be/privacyverklaring.


* : Dit is een verplicht veld