Heb je interesse in het energievraagstuk van landbouwbedrijven? Wil je graag de handen uit de mouwen steken? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan. Stel je kandidaat vóór 21 september 2021.

Expert energiemanagement in landbouw

Jouw job

Als expert energie maak je deel uit van het team Energie en Circulaire Economie van Inagro. Je werkt nauw samen met de onderzoekers. Je volgt de ontwikkelingen in het energielandschap op de voet en speelt in op opportuniteiten voor de land- en tuinbouwsector.

  • Je volgt nieuwe ontwikkelingen in hernieuwbare energie, energiebesparing en energiemanagement op. Daarbij verdiep je je zowel in de technische aspecten als in de wetgeving. Je vertaalt je bevindingen naar specifieke landbouwcontexten.
  • Je ondersteunt Enerpedia, het samenwerkingsverband op Vlaams niveau, en houdt de website www.enerpedia.be mee actueel.
  • Je bent het eerste aanspreekpunt voor landbouwers die vragen hebben over energie op het landbouwbedrijf. In projecten volg je het energiemanagement van landbouwbedrijven op. Je verzamelt data over de energieproductie en het energieverbruik en ontwikkelt scenario’s om het energiemanagement te optimaliseren.
  • Je onderzoekt de potentiële rol van landbouwbedrijven in lokale energiegemeenschappen.
  • Je brengt kennis tot bij de land- en tuinbouwers via artikels in de vakpers, demo’s en voordrachten.


Onze verwachtingen

  • Je hebt een bacheloropleiding energiemanagement of gelijkaardig genoten of kunt relevante ervaring voorleggen. Bij voorkeur heb je affiniteit met de land- en tuinbouwsector.
  • Je kunt je werk zelfstandig plannen en organiseren?en neemt graag initiatief. Bovendien ben je besluitvaardig.
  • Met een stipte en nauwkeurige aanpak stel je hoge eisen aan de kwaliteit van je werk. Problemen pak je doelgericht aan.
  • Je drukt je vlot uit in het Nederlands. Dankzij je communicatieve vaardigheden weet je de boodschap vlot over te brengen naar de doelgroep. Je hebt een vlotte pen. Ook spreken voor groepen gaat je goed af.
  • Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagen.


Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.

Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket (niveau B). Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling en een telewerkpolicy. Daarnaast krijg je maaltijdcheques en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak en initiatief.

Interesse? Solliciteer nu!

Inschrijven kan tot en met 20 september 2021 via www.inagro.be/vacatures. Voor meer informatie kan je contact opnemen met HR-medewerker Adelheid Deleu via adelheid.deleu@inagro.be of 051 27 33 91 of manager Jan Leenknegt via jan.leenknegt@inagro.be of 051 14 03 12. Als we jouw kandidatuur weerhouden, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Gekoppelde thema's & sectoren:

Inschrijving : Expert energiemanagement in landbouw
Voornaam*
Familienaam*
Straat*
Nr*
Bus
Postcode*
Plaats*
E-mail*
Ontvangen op
Laad hier je cv op*
    
Motivatie (laad hier je motivatie op in pdf)*
    
Diploma*
Via welke weg vond je de vacature terug?


Via een andere weg:

We vragen deze gegevens op voor een vlotte organisatie.  Meer info over ons privacybeleid vind je op www.inagro.be/privacyverklaring.


* : Dit is een verplicht veld