Heb je interesse in biologische landbouw? Wil je graag op onderzoek uitgaan en jouw bevindingen delen met de praktijk? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteren kan tot en met 15 augustus 2021. Studeer je dit academiejaar af? Grijp ook je kans!

Praktijkonderzoeker biologische landbouw

Jouw job

Als praktijkonderzoeker biologische landbouw werk je aan de ontwikkeling van duurzame en innovatieve teelttechnieken voor de biologische akkerbouw en groenteteelt. De onderzoeksresultaten vertaal je naar bruikbare antwoorden voor de land- en tuinbouwers. Je werkt samen met collega’s in de cluster biologische productie van Inagro en je krijgt een gevarieerd werkpakket.

  • Je staat in voor de planning en de uitvoering van praktijkonderzoek dat een antwoord biedt op vragen uit de biologische landbouwsector.
  • Je ontwikkelt nieuwe (Vlaamse en Europese) projecten, zodat Inagro in samenwerking met partners kan inspelen op de noden van de biologische landbouwproductie. In lopende projecten verzorg je de rapportage.
  • Je deelt de onderzoeksresultaten in bondige en praktijkgerichte artikels en via voordrachten op veldbezoeken en studiedagen.
 
Onze verwachtingen
  • Je beschikt over een masterdiploma in bio(ingenieurs)wetenschappen of kunt relevante ervaring voorleggen. Je hebt een uitgesproken interesse in de biologische landbouw. Affiniteit met de biologische sector is een pluspunt.
  • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Engels. Je hebt ook kennis van het Frans.
  • Je denkt analytisch, probleemoplossend en praktijkgericht. Daarnaast ben je creatief en ondernemend. Je hebt ook interesse in innovatie en gaat graag op zoek naar opportuniteiten.
  • Je werkt proactief en planmatig. Je werkt zelfstandig en functioneert ook goed in een team.
  • Je kunt vlot communiceren, houdt van netwerking en hebt een vlotte pen. Ook spreken voor groepen gaat je goed af.
  • Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagen.
Studeer je dit academiejaar af? Grijp ook je kans!
 
Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.
 

Ons aanbod
 
We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket (niveau A). Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling en een telewerkpolicy. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak, initiatief en opleidingskansen. Bovendien werk je in een unieke setting, want Inagro beschikt over een proefbedrijf voor biologische productie met een oppervlakte van ongeveer 14 ha dat fungeert als voorbeeldpraktijkbedrijf en locatie voor praktijkgerichte proeven.
 

Interesse? Solliciteer nu!

Interesse? Laat jouw persoonlijke gegevens, cv en motivatiebrief na via onderstaand formulier. Inschrijven kan tot en met 15 augustus 2021. Voor meer inhoudelijke informatie kan je contact opnemen met onderzoeksleider Joran Barbry via joran.barbry@inagro.be. Met vragen over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij HR-medewerker Adelheid Deleu via adelheid.deleu@inagro.be.
Gekoppelde thema's & sectoren: Biologische Productie | -- Algemeen --

: Praktijkonderzoeker biologische landbouw
Voornaam*
Familienaam*
Straat*
Nr*
Bus
Postcode*
Plaats*
E-mail*
Ontvangen op

We vragen deze gegevens op voor een vlotte organisatie.  Meer info over ons privacybeleid vind je op www.inagro.be/privacyverklaring.


Laad hier je cv op*
    
Motivatie (laad hier je motivatie op in pdf)*
    
Diploma*
Via welke weg vond je de vacature terug?


Via een andere weg:
* : Dit is een verplicht veld