Heb je interesse in de landbouwsector en teeltwerkzaamheden? En wil je graag de handen uit de mouwen steken? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteren kan tot en met 16 juli 2021.

Ondersteunende medewerkers tuinbouw

Jouw job


Als ondersteunende medewerker maak je deel uit van het technische team van Inagro. Je krijgt een gevarieerd werkpakket in diverse groenteteelten.

  • Je helpt bij de courante teeltwerkzaamheden, zoals zaaien, planten, teeltverzorging en gewasbescherming, in diverse teelten.
  • Je helpt bij de oogsten en maakt gewassen klaar voor de verkoop.


Onze verwachtingen

  • Je hebt groene vingers en steekt graag de handen uit de mouwen. Bovendien werk je nauwkeurig, ordelijk en kwaliteitsvol. Ervaring in de sector is een pluspunt.
  • Samenwerken met andere medewerkers uit het team gaat je goed af. Je kan ook zelfstandig werken.
  • Je beschikt over een fytolicentie P1 of bent bereid daarvoor opleidingen te volgen.
  • Je beschikt over een rijbewijs B. Rijbewijs C of G zijn een pluspunt.
  • Je drukt je vlot uit in het Nederlands.


Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.


Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket (D-niveau bruto tussen 1.929,61 en 2.655,03 per maand afhankelijk anciënniteit en/of ervaring). Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak en initiatief.

 

Interesse? Solliciteer nu!

Inschrijven kan tot en met 16 juli 2021 via www.inagro.be/vacatures. In het formulier kan je jouw voorkeur voor een of meerdere sectoren aanduiden. Voor meer informatie kan je contact opnemen met HR-medewerker Adelheid Deleu via adelheid.deleu@inagro.be of 051 27 32 07 of operationeel manager Pieter Castelein via pieter.castelein@inagro.be of 051 14 03 12. Als we jouw kandidatuur weerhouden, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Gekoppelde thema's & sectoren:

U kan helaas niet meer .
: Ondersteunende medewerkers tuinbouw