Heb je interesse in de landbouwsector en teeltwerkzaamheden? En wil je graag de handen uit de mouwen steken? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We bieden een tijdelijke voltijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteren kan tot en met 16 juli 2021. Studeer je af in juni? Waag ook je kans!

Medewerkers proefveldwerking buitenteelten

Jouw job

Voor de versterking van onze proefveldwerking in het komende teeltseizoen zoeken we nieuwe medewerkers. Je maakt deel uit van het technische team van Inagro en krijgt een gevarieerd werkpakket in diverse teelten.

  • Je werkt nauw samen met de teeltexperten en andere medewerkers bij de aanleg en opvolging van veldproeven.
  • Je helpt bij de uitvoering van de praktische werkzaamheden, zoals planten, zaaien, teeltverzorging en gewasbescherming.
  • Je assisteert bij de uitvoering van waarnemingen op het veld en herkent ziekten en plagen in het gewas.


Onze verwachtingen

  • Je hebt een land- of tuinbouwopleiding genoten of kunt relevante ervaring voorleggen. Het is een pluspunt als je beschikt over een fytolicentie P1 of P2.
  • Je hebt groene vingers en steekt graag de handen uit de mouwen. Bovendien werk je nauwkeurig, ordelijk en kwaliteitsvol.
  • Dankzij je basiskennis Excel kan je vlot getallen ingeven en verwerken.
  • In een team presteer je opperbest. Ook zelfstandig werken gaat je goed af.
  • Je neemt graag initiatief en bent leergierig. Daarnaast heb je interesse in innovatie en denk je graag mee over praktische oplossingen.
  • Je drukt je vlot uit in het Nederlands.
  • Je beschikt over een rijbewijs B. Een rijbewijs G is een pluspunt.


Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.


Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van bepaalde duur (tot 30 november, met kans op verlenging). Studeer je af in juni? Waag dan zeker ook je kans! Je krijgt een interessant salarispakket en profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak en initiatief.


Interesse? Solliciteer nu!

Inschrijven kan tot en met 16 juli 2021 via www.inagro.be/vacatures. In het formulier kan je jouw voorkeur voor een of meerdere sectoren aanduiden. Voor meer informatie kan je contact opnemen met HR-medewerker Adelheid Deleu via adelheid.deleu@inagro.be of 051 27 32 07 of operationeel manager Pieter Castelein via pieter.castelein@inagro.be of 051 14 03 12. Als we jouw kandidatuur weerhouden, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Gekoppelde thema's & sectoren:

U kan helaas niet meer .
: Medewerkers proefveldwerking buitenteelten