Je bent trots op je dagelijkse inzet voor lekker voedsel en deelt dat graag met anderen. Je verwelkomt verenigingen, families of vrienden met plezier op jouw hoeve voor een rondleiding, eventueel met een degustatie. Er komt wel eens een klasje het leven op jouw boerderij ontdekken. Of het lijkt je wel leuk om kampen, verjaardagsfeestjes of teambuildings te organiseren. Is onze beschrijving jou op het lijf geschreven? Of bied je zulke activiteiten aan, maar nog niet professioneel en maak je plannen in die richting? Dan zoeken we jou!

Ben jij de bezoek- of beleefboerderij die we zoeken?

Versterk ons netwerk...

Inagro zoekt in 2021 enthousiaste West-Vlaamse land- en tuinbouwbedrijven om het netwerk van bezoek- en beleefboerderijen te versterken. Voor het brede publiek is het aanbod beter bekend als ‘Met de klas de boer op’ en ‘Samen de boer op’ (binnenkort 'Proef de boerderij'). Landbouwers uit alle sectoren, gangbaar of biologisch, verbreders en niet-verbreders, zijn welkom in ons netwerk. Samen vertegenwoordigen we de land- en tuinbouwsector in West-Vlaanderen.
 
> Ons aanbod voor scholen kan je terugvinden op www.metdeklasdeboerop.be.
> Ons aanbod voor het brede publiek vind je nog even op www.onthaalopdeboerderij.be en integreren we binnenkort in de website van Westtoer, www.westtoer.be.

... en wij versterken jouw vaardigheden!

Als lid van ons netwerk geniet je van professionele vormingen, uitwisseling met collega’s, reclame voor jouw aanbod en educatief materiaal. In het najaar van 2021 organiseren we een basisvorming voor startende bezoekboerderijen. Onze medewerkers staan ook voor je klaar met advies en tips.
 
 
Interesse? Stel je kandidaat
 
Wil je deel uitmaken van ons netwerk? Vul dan vrijblijvend dit formulier in vóór 30 september 2021. Met vragen kan je terecht bij Muriël Derycke via muriel.derycke@inagro.be of 051 27 32 66.
 
 
 
 
Logobanner_IedereenBoer_financiers_partners_liggend.pngGekoppelde thema's & sectoren: Landbouwverbreding | -- Algemeen --