Heb je affiniteit met land- en tuinbouw? Ben je gebeten door bodem en bemesting? En heb je interesse in precisielandbouw? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We zoeken een gedreven onderzoeker met goesting om onderzoeksresultaten te vertalen naar bedrijfsspecifiek advies. Solliciteren kan tot en met 30 september 2021. Studeer je binnenkort af? Grijp ook je kans!

Praktijkonderzoeker bodem, bemesting en precisielandbouw

Jouw job

Als onderzoeker bodem en bemesting focus je op sectoroverschrijdend praktijkgericht onderzoek. Daarnaast verdiep je je in precisielandbouwtechnieken die de bodem verbeteren. Je maakt de vertaalslag van slimme bodemsensing naar bedrijfsspecifiek advies. Je maakt deel uit van het onderzoeksteam ‘Bodem, water en bemesting’ van Inagro en werkt nauw samen met het team precisielandbouw en de sectorspecialisten. Je krijgt een gevarieerd werkpakket.

 • Via onderzoek ontwikkel je je tot expert bodem en bemesting in een praktijkcontext en precisielandbouwtechnologie met het oog op de verbetering van de bodem.
 • Het praktijkgerichte onderzoek voer je uit in samenwerking met experten binnen en buiten de organisatie. Je staat in voor de planning, opvolging en uitvoering van je onderzoek.
 • Je ontwikkelt uitstekende contacten met telers en toeleveringsbedrijven en detecteert zo samenwerkingsmogelijkheden en onderzoeksnoden uit de praktijk. Die onderzoeksnoden werk je uit in concrete proefopzetten waarvoor je - waar mogelijk - samenwerkt met de betrokken telers.
 • Dankzij je netwerk en contacten in de wetenschaps- en bedrijfswereld ben je op de hoogte van de nieuwste relevante ontwikkelingen en benut je kansen tot innovatie.
 • Onderzoeksresultaten deel je in bondige artikels en via voordrachten op studiedagen. Je vertaalt je onderzoeksresultaten ook naar toegepast advies op bedrijfs- en perceelsniveau. Je krijgt daarvoor ondersteuning van ons team Klantenservice.

 

Onze verwachtingen

 • Je beschikt over een masterdiploma in bio(ingenieurs)wetenschappen of kunt relevante ervaring voorleggen. Je hebt een uitgesproken interesse in bodemonderzoek (chemisch, fysisch en biologisch), bemestingsstrategieën en precisielandbouwtechnologie met focus op praktijkgericht onderzoek.
 • Je denkt analytisch en probleemoplossend. Daarnaast ben je creatief. Je hebt een sterke interesse in innovatie.
 • Je kunt vlot en proactief communiceren, houdt van netwerking en hebt een vlotte pen.
 • Je kunt je werk zelfstandig plannen en organiseren en je neemt graag initiatief.
 • Samenwerken binnen en buiten het team gaat je ook goed af.
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands en het Engels. Een goeie kennis van het Frans is een pluspunt.
 • Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagen.


Studeer je binnenkort af? Grijp ook je kans!

Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.


Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket (niveau A). Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling en een telewerkpolicy. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie die actief is in duurzame land- en tuinbouw, met veel ruimte voor eigen aanpak, initiatief en opleidingskansen.

 

Interesse? Solliciteer nu!

Inschrijven kan tot en met 30 september 2021 via onderstaand formulier. Voor meer informatie kan je contact opnemen met HR-medewerker Adelheid Deleu via adelheid.deleu@inagro.be of 051 27 32 07. Nadien nodigen we je graag uit voor een gesprek, gevolgd door een assessment.

Gekoppelde thema's & sectoren:

Inschrijving : Praktijkonderzoeker bodem, bemesting en precisielandbouw
Voornaam*
Familienaam*
Straat*
Nr*
Bus
Postcode*
Plaats*
E-mail*
Ontvangen op
Laad hier je cv op*
    
Motivatie (laad hier je motivatie op in pdf)*
    
Diploma*
Via welke weg vond je de vacature terug?


Via een andere weg:

We vragen deze gegevens op voor een vlotte organisatie.  Meer info over ons privacybeleid vind je op www.inagro.be/privacyverklaring.


* : Dit is een verplicht veld