Tijdens de biologische landbouwbeurs Terr’Eau BIO in het Franse Brie (Aisne 02) op 30 juni en 1 juli worden praktijk, onderzoek en innovaties in de biologische landbouw voorgesteld. Er worden talrijke veldbezoeken, demonstraties en conferenties georganiseerd.  

  
Franse landbouwbeurs Terr’Eau Bio 2021
Programma:

Op 1 juli is er bijzondere aandacht voor gewasbescherming in de biologische landbouw in het kader van het Interreg Fr-Wa-VL-project Zero Fyto.   

De projectpartners organiseren een persconferentie over het praktijkonderzoek en de activiteiten over 'zero-fyto' beheersing van plagen in de fruit- en groenteteelt die in de drie regio’s (Wallonië, Vlaanderen en Noord-Frankrijk) uitgevoerd worden.    

Van 11h00 tot 12h00 zal er een getuigenis zijn over fruit- en groenteteelt zonder gebruik van gewasbeschermingsmiddelen.    

Voor de activiteiten op het programma die kaderen binnen het project zal vertaling voorzien worden om landbouwers uit de verschillende regio's in staat te stellen deel te nemen aan en bij te dragen tot de uitwisselingen.    


   

Meer informatie over het volledige programma van Terr’eau bio en andere thema's die op deze dag aan bode komen, is te vinden via https://www.bio-hautsdefrance.org/salon-terreau-bio-2021/   

Meer informatie over het project Zero-Fyto: https://www.zerophyto-interreg.eu/       


   

banner.png


   
       

   
Praktisch:
Datum:
donderdag 1 juli 2021
Begintijd:
09u00
Eindtijd:
17u00
Locatie:
Rue des Briards 11, 02870 Brie, Frankrijk
Kostprijs:
Gratis
Inschrijven: