Heb je affiniteit met de land- en tuinbouwsector? En heb je interesse in witloofteelt? Wil je graag op onderzoek uitgaan? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We zoeken een gedreven onderzoeker die de verantwoordelijkheid voor het onderzoeksprogramma witloofteelt in Inagro opneemt. Solliciteren kan tot en met 15 juni 2021.

Onderzoeker witloofteelt

Jouw job

Als onderzoeker witloofteelt focus je op het praktijkgerichte onderzoek in de veldfase en de forcerie. De onderzoeksresultaten vertaal je naar bruikbare kennis voor de sector. Je maakt deel uit van het team ‘Onderzoek en ontwikkeling’ in Inagro en krijgt een gevarieerd werkpakket.

 • Via onderzoek ontwikkel je je tot expert in witloofteelt. Je staat ook in voor de planning en uitvoering van je onderzoek.
 • Door uitstekende contacten met telers, toeleveranciers en afnemers detecteer je onderzoeksnoden gelinkt aan praktijkproblemen en opportuniteiten voor teeltinnovatie. Dankzij je netwerk en contacten in de wetenschappelijke wereld en bedrijfswereld ben je op de hoogte van de nieuwste relevante ontwikkelingen en benut je kansen tot innovatie.
 • Je ontwikkelt projectvoorstellen voor onderzoek in samenwerking met experten binnen en buiten de organisatie.
 • Onderzoeksresultaten deel je in bondige artikels en via voordrachten op studiedagen. Ook een meer wetenschappelijk artikel durf je aan.


Onze verwachtingen

 • Je beschikt over een masterdiploma in bio(ingenieurs)wetenschappen of kunt relevante ervaring voorleggen. Je hebt een uitgesproken interesse in land- en tuinbouw en praktijkgericht onderzoek.
 • Je hebt ervaring in de uitvoering van onderzoeksprojecten, in nauwe samenwerking met de land- of tuinbouwpraktijk. Het is een pluspunt als je een fytolicentie P2 of P3 bezit.
 • Je denkt analytisch en probleemoplossend. Daarnaast ben je creatief. Je hebt een sterke interesse in innovatie.
 • Je kunt vlot en proactief communiceren, houdt van netwerking en hebt een vlotte pen.
 • Je kunt je werk zelfstandig plannen en organiseren en je neemt graag initiatief. Samenwerken met andere medewerkers uit het team gaat je ook goed af.
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands, het Frans en het Engels.
 • Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagen.Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.


Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket (niveau A). Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak, initiatief en opleidingskansen.


Interesse?

Laat jouw persoonlijke gegevens na via dit formulier. Mail jouw motivatiebrief en cv naar adelheid.deleu@inagro.be. Inschrijven kan tot en met 15 juni 2021.

Voor meer inhoudelijke informatie kan je contact opnemen met onderzoeksleider Peter Bleyaert via peter.bleyaert@inagro.be. Met vragen over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij HR-medewerker Adelheid Deleu via adelheid.deleu@inagro.be.

Gekoppelde thema's & sectoren:

U kan helaas niet meer .
: Onderzoeker witloofteelt