Heb je interesse in de landbouwsector en teeltwerkzaamheden? En wil je graag de handen uit de mouwen steken? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteren kan tot en met 15 juni 2021.

Technisch medewerker witloof - aardbei

Jouw job

Als technisch medewerker maak je deel uit van het operationele team van Inagro. Je werkt samen met de teeltexperten en andere medewerkers en krijgt een gevarieerd werkpakket in witloof en aardbei.

  • Je ondersteunt de teeltverantwoordelijke bij de dagelijkse opvolging van het witloof in de forcerie. Je volgt de teelt van nabij op en voert de nodige controles uit.
  • Je helpt proeven op te zetten en uit te voeren in onze witloofteelt. Daarvoor voer je courante teeltwerkzaamheden uit, zoals intafelen, oogsten en de kwaliteit beoordelen van het geoogste product. Je registreert de proefgegevens via de computer.
  • Je werkt mee aan de courante werkzaamheden in de aardbeiteelt, zoals planten, oogsten en producten klaarmaken voor verkoop.


Onze verwachtingen

  • Je steekt graag de handen uit de mouwen. Bovendien werk je nauwkeurig en ordelijk.
  • In een team presteer je opperbest. Ook zelfstandig werken gaat je goed af.
  • Je stelt je flexibel op. Occasioneel weekendwerk vormt voor jou geen probleem.
  • Je bent leergierig en bereid om opleidingen te volgen. Het is een pluspunt als je beschikt over een fytolicentie P2.
  • Je kan vlot werken met een computer.
  • Je drukt je vlot uit in het Nederlands.
  • Je beschikt over een rijbewijs B.


Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.


Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met onmiddellijke indiensttreding en een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket (niveau C). Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak en initiatief.


Interesse? Solliciteer nu!

Inschrijven kan tot en met 15 juni 2021 via www.inagro.be/vacatures. Voor meer informatie kan je contact opnemen met HR-medewerker Adelheid Deleu via adelheid.deleu@inagro.be of 051 27 32 07 of operationeel manager Pieter Castelein via pieter.castelein@inagro.be of 051 14 03 12. Als we jouw kandidatuur weerhouden, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Gekoppelde thema's & sectoren:

U kan helaas niet meer .
: Technisch medewerker witloof - aardbei