Elke dag doe je heel veel voor je klant, zonder dat je daarvoor betaald wordt. Je stuurt e-mails voor bijkomende info, je vervolledigt bestelformulieren, je controleert of alles klopt, je detecteert fouten en zet die recht... Het zijn slechts enkele voorbeelden. Vaak kruipt daar meer tijd in dan voorzien. Via een begeleidingstraject helpen we je op weg om je klanten sneller, beter, eenvoudiger en goedkoper te bedienen. 

 
Begeleidingstraject: optimaliseer de dagelijkse werking van je voedingsbedrijf - deel 3
Programma:

Dit begeleidingstraject toont je verspillingen en geeft structurele oplossingen. In drie sessies maak je kennis met negen verschillende vormen van verspilling. Je detecteert waar jouw manier van werken beter kan en hoe je verspilling vermijdt. Zo werk je niet alleen sneller, maar ook klantvriendelijker.

Brian Legein helpt je via een combinatie van workshops en individuele begeleiding op weg. Samen maak je jouw complexe, veel voorkomende processen eenvoudiger, beter, goedkoper en aangenamer. Bovendien leer je ook van de ervaringen van de andere ondernemers in het traject.

Via het PDPO-project SPRONG is er plaats voor 12 kleinschalige voedingsbedrijven (hoeve- en streekproducenten). Onder 'kleinschalig' verstaan we voedingsbedrijven met max. 20 werknemers. 

2021-03-10-sprongsfeer.JPG


Praktisch 

Inschrijven is gratis, maar verplicht via dit formulier voor 25/03/2021.

Dit is het tweede begeleidingstraject in een reeks van vijf. De thema's van volgende begeleidingstrajecten zijn: (1) tijdig leveren dankzij een goede overzichtelijke planning en (2) kostprijsanalyse, prijszetting en portfoliomanagement.

Data & Locatie: 

  • 01/04/2021: 20.00-22.00 u - online meeting
  • 22/04/2021: 20.00–22.00 u, online of bij een deelnemend bedrijf, indien de omstandigheden het toelaten
  • 27/05/2021: 20.00–22.00 u, online of bij een deelnemend bedrijf, indien de omstandigheden het toelaten


Meer info 

Wil je meer weten? Heb je vragen? Neem contact op met Evelien Lambrecht via evelien.lambrecht@inagro.be.bannersprong.jpg


 

 
Praktisch:
Datum:
donderdag 27 mei 2021
Begintijd:
20u00
Eindtijd:
22u00
Locatie:
Online of bij een deelnemend bedrijf, indien de omstandigheden het toelaten
Kostprijs:
Gratis deelname
Inschrijven:
 
Gekoppelde thema's & sectoren: Landbouwverbreding