Een klant is geneigd sneller iets te kopen als hij zich op zijn gemak voelt in een winkel en wanneer het productassortiment overzichtelijk en aantrekkelijke gepresenteerd is.  De inrichting van je winkel heeft meer effect op klanten dan je denkt. Dit geldt voor elk verkooppunt, groot of klein. Ben jij hier bewust mee bezig? En waarmee moet je rekening houden? Ontdek hoe jij met een paar eenvoudige acties jouw winkelinrichting  kan optimaliseren. 

 
Webinar: Verkoop meer met een doordachte winkelinrichting
Programma:

Tijdens dit webinar laten we extern adviseur Stefaan Vanrenterghem aan het woord. Binnen het project ‘Farmer Business +’ bezocht hij 3 hoevewinkels om hun winkelinrichting onder de loep te nemen en verbeterpunten te formuleren. Vanuit deze bevindingen en zijn jarenlange ervaring in de retailsector verzamelde hij een aantal tips en tricks waarmee je het koopgedrag van je klant kan beïnvloeden. Denk aan: 

  • Hoe zorg  je ervoor dat de klant alle producten in jouw winkel gezien heeft?
  • Hoe presenteer je jouw assortiment op een aantrekkelijke manier?
  • Hoe kan je klanten stimuleren om meer te kopen?
  • Hoe en wanneer plaats je producten in de kijker?

Kortom, heel veel kleine acties waarmee je met beperkte moeite het verschil kan maken. De kunst voor jou is om hieruit het laaghangend fruit te plukken. Dit webinar is interessant voor alle hoeveproducenten, streekproducenten en streekhoekjes die snel resultaat willen bereiken. 


 

Een organisatie van VIVES en Inagro met financiële steun van: 

Logobanner_18052021.jpg

 

Ook interessant: 

(*) De info voor deze activiteiten is nog beschikbaar. Volg de agenda van Inagro voor de laatste info. 


 


 


 
 
Praktisch:
Datum:
donderdag 17 juni 2021
Begintijd:
20u00
Eindtijd:
22u00
Locatie:
Dit webinar zal plaats vinden via MS Teams. De dag van de vorming ontvang je een e-mail met toegangslink. Via de link kan je inloggen om het webinar mee te volgen. Mail niet gekregen? Kijk zeker eens in de SPAM.
Kostprijs:
Gratis deelname
Inschrijven:
 Schrijf je ten laatste in op woensdag 16 juni 2021 via deze link.
Gekoppelde thema's & sectoren: Landbouwverbreding