Onderzoekers van het Nutriman-project maakten een video om het project voor te stellen en de meerwaarde voor jou te illustreren. Deze video kun je vanaf nu ook in het Nederlands bekijken via het Youtube-kanaal van Nutriman.

Ontdek in deze video wat Nutriman voor jou kan betekenen!

Nutriman is een stikstof- en fosforgericht thematisch netwerk dat praktijkklare kennis bundelt over de recuperatie van nutriënten, bijhorende praktijken en technologieën. Daarbij slaan we de brug tussen toegepast onderzoek en industrie, ten behoeve van de agrarische sector. De veertien Europese partners in het Nutriman-consortium proberen het stikstof- en fosfornutriëntenmanagement en het potentieel om de nutriënten te recupereren te verbeteren via praktijkklare cases die nog onvoldoende gekend zijn. Het project kan een grote meerwaarde betekenen voor landbouwers!

> Ontdek het zelf in dit filmpje.


Platform voor landbouwers

Wil je nog meer info over verschillende producten en technologieën die we in Nutriman onderzoeken? Neem dan zeker een kijkje op het gratis webplatform, waarop we innovaties met een focus op stikstof- en fosforrecuperatie aan landbouwers tonen. Die innovaties vormen de sleutel tot een duurzaam landbouwmodel met veilige biogebaseerde meststoffen.

Het platform geeft een overzicht van kant-en-klare technologieën en producten die gericht zijn op de meest urgente behoeften van landbouwers. De database wordt continu geüpdatet en zal zeker tot 2031 blijven bestaan.

> Neem een kijkje op het platform.

 

Benieuwd naar meer?

Abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van deze interessante producten en technologieën. Recent stuurde Nutriman twee thematische nieuwsbrieven uit: één over biofosfaat en biochar en één over compost en digestaat. Op korte termijn volgt er nog heel wat interessante informatie via de nieuwsbrieven!

> Registreer je voor de Nederlandstalige nieuwsbrief en blijf meteen op de hoogte.


Nutriman heeft financiële middelen ontvangen uit hoofde van Horizon 2020 — het programma voor onderzoek en innovatie van de Europese Unie in het kader van subsidieovereenkomst nr. 818470.

20210503_Europa.png20210503_Logo_Nutriman.jpg