Bij veel bedrijven onderstreept de coronacrisis het belang van automatisatie en digitalisatie van de bedrijfsactiviteiten én de behoefte aan digitale vaardigheden bij werknemers. Ben je een land- of tuinbouwer die wil groeien en innoveren in een digitale transformatie? Dan kan je een beroep doen op de gratis begeleiding van POM West-Vlaanderen en technologiepartners Agoria en Sirris. Het aanbod geldt tot eind september.

Gratis advies bij digitale transformatie voor land- en tuinbouwbedrijven

Digitalisering van het machinepark en het productieproces is belangrijk voor de toekomst van de West-Vlaamse economie. Dankzij POM West-Vlaanderen, Agoria en Sirris kan je gratis begeleiding vragen bij je digitale transformatie.

Een onafhankelijke expert komt tussen nu en eind september bij je langs voor een uitgebreid kennismakingsgesprek en denkt samen met je na over de groeimogelijkheden. De DigiScan screent de innovatie, bedrijfsprocessen en -cultuur van jouw bedrijf. De Crisis Code Cracker geeft je inzicht in mogelijke technologische opties en geeft praktische aanbevelingen en te volgen scenario’s om je wendbaarder en weerbaarder te maken. In amper drie stappen maak je jouw bedrijf crisisbestendig. Op basis van de analyse in dit kennismakingsgesprek krijg je praktisch advies.

> Lees meer en schrijf je in via deze link.

Deze begeleiding is gratis voor West-Vlaamse bedrijven dankzij de financiële ondersteuning van POM West-Vlaanderen. Ontdek het volledige aanbod rond technologische innovatie op de website.

 
Gekoppelde thema's & sectoren: -- Algemeen --