Ben je gebeten door communicatie? Ben je een echte teamplayer? En wil je deel uitmaken van een tof en dynamisch team? Dan is onze tijdelijke vacante functie iets voor jou. We zoeken een allround, hands-on communicatiemedewerker. Solliciteren kan tot en met 18 mei 2021.

Communicatiemedewerker

Jouw job

Ons jong en dynamisch communicatieteam geeft invulling aan de communicatiestrategie van Inagro. Het team ondersteunt onderzoekers en adviseurs in de vertaling van onderzoeksresultaten naar praktische adviezen via verschillende communicatiekanalen. Een medewerker breidt binnenkort haar gezin uit. Word jij onze rots in de branding als tijdelijke communicatiemedewerker (1 augustus tot en met 31 januari)?

  • Je voert communicatie-opdrachten uit van A tot Z. Denk aan copywriting, selectie en/of aanmaak van beelden, publicatie op website, in mailings of op sociale media. Je vertaalt ruwe informatie naar waardevolle content voor diverse kanalen. Waar nodig roep je de hulp in van externe leveranciers en fungeer je als contactpersoon.
  • Je werkt mee aan de organisatie en communicatie van fysieke en digitale evenementen en studiedagen. In de voorbereiding en nazorg van een evenement voer je afgebakende taken zelfstandig uit. Waar nodig roep je de hulp in van externe leveranciers en fungeer je als contactpersoon.
  • Je bent een van de aanspreekpunten voor communicatie-advies in onze organisatie. Net als de andere teamleden stel je je voldoende flexibel op voor ad-hocvragen van collega’s.


Onze verwachtingen

  • Je bent gebeten door het C-virus. (Communicatie met grote C, what else?!) Je hebt (bijna) een diploma in communicatie in handen of kunt relevante ervaring voorleggen. Interesse in land- en tuinbouw is mooi meegenomen.
  • Je hebt ervaring met de courante Office 365-toepassingen en weet jezelf snel wegwijs te maken in onze web- en CRM-omgevingen en sociale media. Kennis van grafische programma’s is een mooie plus, net als interesse in fotografie en video.
  • Je bent een flexibele teamplayer die op zoek is naar een nieuwe, tijdelijke uitdaging. Jij doet de dingen liever samen dan alleen en weet iedereen aan te steken met je enthousiasme.
  • Sterke content creëren op maat van onze doelgroepen is jouw ding. Je bent dan ook een geboren copywriter met zin voor organisatie en een creatieve geest. Eerder administratieve taken tussendoor schrikken je ook niet af.
  • Een krappe deadline, multitasking en onvoorziene omstandigheden schrikken je niet af, want jij weet van aanpakken.


Studeer je binnenkort af? Grijp je kans, en wie weet voeg jij deze mooie referentie binnenkort toe aan je cv.

Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.


Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van bepaalde duur (1 augustus 2021 tot en met 31 januari 2022) en een interessant salarispakket (niveau B). Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak, initiatief en opleidingskansen.


Interesse? Solliciteer nu!

Interesse? Laat jouw persoonlijke gegevens na via onderstaand formulier. Inschrijven kan tot en met 18 mei 2021.

Voor meer inhoudelijke informatie kan je contact opnemen met Bart Verhaeghen, coördinator communicatie, via bart.verhaeghen@inagro.be of 051 27 32 36. Met vragen over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij HR-medewerker Adelheid Deleu via adelheid.deleu@inagro.be.

Gekoppelde thema's & sectoren:

: Communicatiemedewerker
Voornaam*
Familienaam*
Straat*
Nr*
Bus
Postcode*
Plaats*
E-mail*
Ontvangen op
Laad hier je cv op*
    
Motivatie (laad hier je motivatie op in pdf)*
    
Diploma*
Via welke weg vond je de vacature terug?


Via een andere weg:

We vragen deze gegevens op voor een vlotte organisatie.  Meer info over ons privacybeleid vind je op www.inagro.be/privacyverklaring.


* : Dit is een verplicht veld