De erkenningen van gewasbeschermingsmiddelen evolueren snel. Laat je daarom tijdens het spuitseizoen bijstaan door Inagro’s gewasbeschermingsapp. Je vindt er snel en gemakkelijk de meest actuele informatie over ziekten, plagen en onkruiden in jouw teelten en hun beheersing.

Inagro’s gewasbeschermingsapplicatie: een handige tool tijdens het spuitseizoen

http://gewasbescherming.inagro.be is de website van Inagro’s gewasbeschermingsapp. Met die webapplicatie kan je snel en gemakkelijk actuele informatie krijgen over de beheersing van ziekten, plagen en onkruiden in jouw teelten.  

 

Een voorbeeldje...

Je wil opzoeken welke middelen beschikbaar zijn tegen de aardappelplaag. Om dat te weten, vul je “aardappel” in bij “teelt” en “aardappelziekte” bij “vijand”. Na een klik op de filter- en zoekknop verschijnt een overzicht van de middelen die je kan gebruiken. Je zoekopdracht verfijnen, kan via de geavanceerde filters. Zo kan je bijvoorbeeld filteren op producten met een opbruiktermijn, minimale bufferzone of beperkte wachttijd. Bovendien is het zoekresultaat voorzien van een herkenbaar schadebeeld met mooie foto’s en uitleg over de ziekte.  

 

Gratis toegankelijk op pc, smartphone en tablet

De app is gratis en eenvoudig te gebruiken op pc, laptop, tablet en smartphone, zodat je ze overal en altijd kan raadplegen. Om onze app nog makkelijker te raadplegen, kan je een knop op je startscherm plaatsen. Een handleiding daarvoor vind je op de startpagina van onze app door te klikken op het icoontje van het besturingssysteem van jouw smartphone.

KnipselGBappVastpinnen_15042021.PNG

 

Ook voor jou

Onze app staat paraat voor elke loonsproeier, tuinbouwer, akkerbouwer en aardbeiteler. Om het gebruik ervan te evalueren, vragen we wel dat elke gebruiker zich online registreert. Inloggen kan met je login van Inagro. Ben je nog geen lid? Maak dan snel een gratis account aan.  

Start het nieuwe spuitseizoen zonder zorgen met Inagro’s gewasbeschermingsapp!

 

Meer info

Heb je vragen of opmerkingen over onze gewasbeschermingsapp, dan kan je contact opnemen met Leen Vandewalle via leen.vandewalle@inagro.be of 051 27 32 48.
 

Gekoppelde thema's & sectoren: Gewasbescherming