Ben je een gepassioneerde bio-ondernemer? Werk je vernieuwend, heb je oog voor innovatie en is duurzaamheid jouw ding? Of verdient een van jouw leveranciers of business partners de titel van bio-ambassadeur? Ontdekt in dit nieuwsbericht hoe dé geknipte bio-ambassadeur de BIOVLAM Award 2021 in de wacht kan slepen.

Win jij binnenkort de BIOVLAM Award 2021?

Bedacht je een nieuwe teelttechniek? Heb je een bioproduct geïntroduceerd op een nieuwe markt of bedacht je een vernieuwend verkoopconcept? Neem je vernieuwende initiatieven op het vlak van sociaal ondernemen of personeelsbeleid? En heeft dat een voelbare impact op je bedrijf of de maatschappij? Ding dan mee naar de eerste BIOVLAM award via Biovlam.be en word de laureaat van deze prachtige prijs.


Inschrijven kan vanaf nu tot 11 april. Een jury selecteert volgens strikte criteria vijf genomineerden uit de inzendingen. Hieruit wordt één laureaat geselecteerd. Als laureaat van de BIOVLAM word je beschouwd als een gepassioneerde en toonaangevende bio-ondernemer met een vernieuwende en stuwende kijk op product(ie) of proces van de biosector.

De genomineerden en de laureaat kunnen rekenen op free publicity in zowel vak- als consumentenpers. De laureaat krijgt een mooie trofee, een videoreportage op allesoverbio.be én wordt gedurende één jaar de ambassadeur voor de biosector van VLAM. Hij/zij kan de BioVLAM bovendien inzetten in de communicatie naar klanten en leveranciers.

 

De BIOVLAM is een initiatief van de biosector in samenwerking met VLAM en richt zich naar al wie biogecertificeerd is in Vlaanderen. Het wedstrijdreglement is te lezen op Biovlam.be.

Gekoppelde thema's & sectoren: Biologische Productie | -- Algemeen --