Na de eerste erkenningsronde van 2021 werden tien hoeveproducenten opgenomen in het netwerk 100% West-Vlaams. Dat brengt de teller op 127 aangesloten hoeves. Zij kunnen gebruik maken van het label '100% West-Vlaams' én genieten van de vele andere voordelen van het netwerk. Klinkt dit als iets voor jou? Dien dan ook je aanvraag in.

Ook in 2021 gaat het 100% West-Vlaams voor de wind. Wanneer sluit jij aan?

10 nieuwe hoeveproducenten

Vandaag verkopen 172 hoeveproducenten zelfgemaakte, authentieke, ambachtelijke en streekgebonden producten onder het label '100% West-Vlaams'. Zo streven ze steeds naar een onberispelijke kwaliteit.

Tijdens de laatste erkenningsronde sloten 10 hoeves aan bij het netwerk. Wij sommen ze hieronder voor je op.

Brugse Ommeland


2021-04-01-BANNERbrugseommeland.jpg

Leiestreek

2021-04-01-BANNERleiestreek.jpg

Ontdek alle leden op www.100procentwest-vlaams.be.

100% West-Vlaams als netwerk voor West-Vlaamse hoeve- en streekproducenten

Naast een label is ‘100% West-Vlaams’ ook een dynamisch netwerk van hoeve- en streekproducten. Via promotie, vorming, vertegenwoordiging, netwerking en het opzetten van innovatieve projecten ondersteunen we aangesloten producenten in hun professionalisering en marktgericht produceren. Zo zet Inagro samen met partners lokale producten in West-Vlaanderen op de kaart.


Wie kan lid worden?

Heb je als professionele land- of tuinbouwer een klassieke hoevewinkel of een automaat, verkoop je via een huis-aan-huisronde of zet je in op B2B-verkoop? Dan kom je zeker in aanmerking om lid te worden van 100% West-Vlaams.
Wij beoordelen de aanvragen op basis van de principes van de korte keten. Daarnaast treden onze leden naar buiten als ambassadeurs van de korte keten in West-Vlaanderen. Samen zetten ze kwalitatieve en authentieke hoeve- en streekproducten op de kaart.

Wil je deel uitmaken van dit dynamische netwerk? Dien nu je aanvraag in.
De eerstvolgende erkenningscommissie vindt plaats op 14 juni. Inschrijven kan tot en met 24 mei.Wens je meer info?

Contacteer

Gekoppelde thema's & sectoren: Landbouwverbreding | -- Algemeen --