Via korte filmpjes "Bio@Inagro" gaven we vorig jaar elke maand een korte update van de proefveldwerking en de stand van de gewassen op het proefbedrijf biologische landbouw van Inagro. De positieve reacties die we daarop kregen (en de aanhoudende strenge maatregelen om het coronavirus te bestrijden), moedigen ons aan om ook dit jaar nieuwe filmpjes te voorzien. Bekijk het eerste filmpje in dit nieuwsbericht.

Een nieuw seizoen Bio@Inagro op jouw scherm!

Het nieuwe seizoen breekt los. We kijken met de spade hoe de grond de winter uitkomt. De zomergranen werden begin maart gezaaid en piepen door de grond. De aardappelen laten we nog even voorkiemen.  

>> Bekijk de eerste Bio@Inagro van 2021.

Bio@Inagro_Startbeeld.png


Meer info

Heb je suggesties of bemerkingen over onze filmpjes? Heb je vragen over de veldwerkzaamheden of de gewassen? Neem dan zeker contact op met Lieven Delanote via lieven.delanote@inagro.be of 051 27 32 50.


Abonneer je op ons YouTube-kanaal en blijf op de hoogte van al ons videonieuws!

Het voorbije jaar maakten we heel wat video's en webinars. Al onze video’s verzamelen we op het YouTube-kanaal van Inagro. Dat online videoplatform is helemaal gratis én je kan het op laptop, smartphone en tablet raadplegen. Wil je weten hoe je je kan abonneren op ons YouTube-kanaal? Lees meer in dit nieuwsbericht.

 


Gekoppelde thema's & sectoren: Biologische Productie