Op dinsdag 1 december vond het webinar ‘Online bestellen’ plaats. De aanwezigen konden zich achteraf registreren voor een gratis scan van hun online bestelsysteem door e-commerce expert Lieven Van de Velde. Expert Van de Velde verzamelde de belangrijkste opmerkingen uit de verschillende individuele rapporten en deelt de belangrijkste tips met jullie.

Webinar: Zet je website op punt en haal er meer rendement uit
Programma:

Concreet gaat het over thema's om de bestelfunctie gebruiksvriendelijker te maken en de website inhoudelijk nog beter af te stemmen op de klant. Een gebruiksvriendelijke website zorgt ervoor dat bezoekers niet afhaken en je een verkoop misloopt. Ook tips om meer bezoekers naar je website te trekken komen aan bod.

5 vragen waarop het webinar zeker een antwoord biedt:

  • Hoe zorg ik ervoor dat het bestellen zo vlot mogelijk verloopt?
  • Welke informatie moet ik zeker vermelden op mijn website?
  • Op welke manier integreer ik best sociale media in de website?
  • Hoe kan ik mijn bedrijfsfiche op Google MyBusiness versterken?
  • Hoe scoor ik goed in zoekrobots zoals Google?

 

Deze sessie is in de eerste plaats bedoeld voor de ondernemers die een audit lieten uitvoeren zodat ze met hun rapport aan de slag kunnen gaan. Maar het webinar is zeker ook interessant voor andere hoeveproducenten, streekproducenten en streekhoekjes die hun website willen optimaliseren om hun digitale aanwezigheid te versterken.

 

Praktisch

  • Dit webinar zal plaats vinden via MS Teams.
  • De dag van de vorming ontvang je een e-mail met toegangslink. Via de link kan je inloggen om het webinar mee te volgen. Mail niet gekregen? Kijk zeker eens in de SPAM.


Deze vorming is een organisatie van Inagro, VIVES en POM West-Vlaanderen met financiële steun van het PDPO-project Farmer Business +.

Logobanner_Zetjewebsiteoppunt_2021.jpgPraktisch:
Datum:
donderdag 14 januari 2021
Begintijd:
20u00
Eindtijd:
22u00
Locatie:
Via MS Teams
Kostprijs:
Gratis deelname. Inschrijven is noodzakelijk
Inschrijven:
 
Schrijf je in via www.inagro.be/inschrijven
Gekoppelde thema's & sectoren: Landbouwverbreding