Wil jij een activiteit organiseren op jouw boerderij? En kan je tips gebruiken over hoe je dat organisatorisch en communicatief moet aanpakken? We organiseren drie webinars rond het op touw zetten van verbredingsactiviteiten. Pik zeker dit derde webinar mee!

Gebruiksvriendelijke communicatietools
Programma:
In het kader van het provinciale coronaherstelplan ondersteunde Inagro deze zomer hoeves die een activiteit op hun boerderij organiseerden: een bezoekdag, een literaire wandeling, een nachtje kamperen, een rustplaats voor fietsers en wandelaars, … Mieke Vergote,  een ervaren communicatie-coach en de begeleider van een aantal succesvolle zomeractiviteiten 2020 in het kader van Ik zomer West-Vlaams, sprokkelde de meest interessante informatie bijeen.  Nu deelt ze haar kennis in drie webinars.
 
In dit derde webinar bekijken we een aantal online tools om de communicatie en/of opvolging van jouw activiteit efficiënt en verzorgd aan te pakken.
  • Canva: bij het ontwerpen van een creatieve visual voor jouw social media post.
  • Google Form of Jotform: bij het opvolgen van inschrijvingen.
  • Mailchimp: bij het schrijven van een digitale nieuwsbrief.

 

Technische tips

Een computer (met geluidsversterking), laptop, smartphone of tablet is noodzakelijk om deel te nemen. 
Iedereen mag gratis deelnemen aan één of meerdere webinars, maar inschrijven is verplicht. Op de dag van het webinar ontvang je een deelnemerslink voor het online infomoment in je mailbox. Via een link naar MS Teams, kan je om 13 u inloggen en van thuis uit (één van) deze webinar(s) meevolgen.
Praktisch:
Datum:
donderdag 28 januari 2021
Begintijd:
13u00
Eindtijd:
14u30
Locatie:
Online, je kan van thuis uit meevolgen
Kostprijs:
Gratis
Inschrijven:
Gekoppelde thema's & sectoren: Landbouwverbreding