Heb je interesse in tuinonderhoud? En wil je graag de handen uit de mouwen steken? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteren kan tot en met 31 januari 2021.

Technisch medewerker groenonderhoud/rozentuin

Jouw job

Als technisch medewerker groenonderhoud maak je deel uit van de groendienst van Inagro. Samen met een collega sta je in voor het onderhoud van perken en plantsoenen op onze site in Beitem (Roeselare) en in de Rozentuin in Kortrijk. De internationaal erkende rozentuin in elk seizoen onderhouden als een park voor wandelaars en rozenliefhebbers vormt jouw kerntaak. Jij bent daar het voornaamste aanspreekpunt.

Onze verwachtingen

  • Je beschikt over een diploma middelbaar onderwijs. Bovendien heb je een relevante opleiding genoten of kun je relevante ervaring voorleggen. Het is een pluspunt als je beschikt over een fytolicentie P1 of P2.
  • Je hebt wat administratieve vaardigheden en kent het basisgebruik van courante computerprogramma’s als Outlook, Word en Excel.
  • Je hebt groene vingers en steekt graag de handen uit de mouwen. Bovendien werk je nauwkeurig, ordelijk en kwaliteitsvol.
  • Je werkt graag zelfstandig en kunt je eigen taken goed organiseren. Langere tijd alleen werken vormt voor jou geen probleem.
  • Je neemt graag initiatief en bent leergierig. Daarnaast heb je interesse in innovatie en denk je graag mee over praktische oplossingen.
  • Je drukt je vlot uit in het Nederlands.
  • Je beschikt over een rijbewijs B.


Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.


Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket (niveau C). Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak en initiatief.


Interesse? Solliciteer nu!

Inschrijven kan tot en met 31 januari 2021 via www.inagro.be/vacatures. Voor meer informatie kan je contact opnemen met HR-medewerker Adelheid Deleu via adelheid.deleu@inagro.be of 051 27 32 07 of adviseur bedrijfsintegratie Kathleen Storme via kathleen.storme@inagro.be of 051 27 33 87. Als we jouw kandidatuur weerhouden, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Gekoppelde thema's & sectoren:

Inschrijving : Technisch medewerker groenonderhoud/rozentuin
Voornaam*
Familienaam*
Straat*
Nr*
Bus
Postcode*
Plaats*
E-mail*
Ontvangen op
Laad hier je cv op in pdf*
    
Laad hier je motivatie op in pdf*
    
Diploma*
Via welke weg vond je de vacature terug?*

We vragen deze gegevens op voor een vlotte organisatie. Meer info over ons privacybeleid vind je op www.inagro.be/privacyverklaring.


* : Dit is een verplicht veld