Heb je interesse in de landbouwsector en teeltwerkzaamheden? En wil je graag de handen uit de mouwen steken? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteren kan tot en met 31 januari 2021.

Teeltmedewerker glastuinbouw

Jouw job

Als teeltmedewerker maak je deel uit van het operationele team van Inagro. Je gaat aan de slag in de teeltcontainer en de twee serrevestigingen van Inagro, waaronder de innovatieve dakserre Agrotopia. Je krijgt er een gevarieerd werkpakket in diverse teelten.

 • Je werkt mee in verschillende teelten onder glas. Onder leiding van de bedrijfsleider en de teeltverantwoordelijken help je bij de praktische uitvoering en de opvolging van proeven en teelten.
 • Je voert de dagelijkse werkzaamheden uit, zoals planten, zaaien, teelten verzorgen en gewassen beschermen. Dat doe je samen met andere teeltmedewerkers die je indien nodig aanstuurt.
 • Je herkent ziekten en plagen in het gewas.


Onze verwachtingen

 • Je hebt bij voorkeur een land- of tuinbouwopleiding genoten (optie groenteteelt) en hebt affiniteit met de land- en tuinbouwsector. Ervaring met groenteteelten onder glas stellen we op prijs.
 • Het is een pluspunt als je beschikt over een fytolicentie P2.
 • Je hebt groene vingers en steekt graag de handen uit de mouwen. Bovendien werk je nauwkeurig.
 • In een team presteer je opperbest. Ook zelfstandig werken gaat je goed af.
 • Je hebt zin voor initiatief en denkt mee met de organisatie en planning van het werk.
 • Regelmatig weekendwerk vormt voor jou geen probleem. Je stelt je flexibel op.
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands.
 • Je beschikt over een rijbewijs B. Een rijbewijs C is een pluspunt.


Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.


Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket (niveau C). Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak en initiatief.


Interesse? Solliciteer nu!

Inschrijven kan tot en met 31 januari 2021 via www.inagro.be/vacatures. Voor meer informatie kan je contact opnemen met HR-medewerker Adelheid Deleu via adelheid.deleu@inagro.be of 051 27 32 07 of operationeel manager Pieter Castelein via pieter.castelein@inagro.be of 051 14 03 12. Als we jouw kandidatuur weerhouden, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Gekoppelde thema's & sectoren:

Inschrijving : Teeltmedewerker glastuinbouw
Voornaam*
Familienaam*
Straat*
Nr*
Bus
Postcode*
Plaats*
E-mail*
Ontvangen op
Laad hier je cv op in pdf*
    
Motivatie (laad hier je motivatie op in pdf)*
    
Diploma*
Via welke weg vond je de vacature terug?*

We vragen deze gegevens op voor een vlotte organisatie. Meer info over ons privacybeleid vind je op www.inagro.be/privacyverklaring.


* : Dit is een verplicht veld