Heb je interesse in de landbouwsector en teeltwerkzaamheden? En wil je graag de handen uit de mouwen steken? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Roeselare (Beitem). Solliciteren kan tot en met 31 januari 2021.

Teeltmedewerker eetbare paddenstoelen

Jouw job

Als teeltmedewerker eetbare paddenstoelen maak je deel uit van het operationele team van Inagro. Je gaat aan de slag in de champignonteelt, waar je betrokken bent bij alle praktische handelingen in het teeltproces. Je krijgt er een gevarieerd werkpakket.

 • Je helpt bij de verschillende werkzaamheden: composteren, enten, verzorgen en oogsten van de paddenstoelen en onderhouden, bespuiten en leegmaken van de teeltcellen.  
 • Je assisteert de teeltverantwoordelijke bij de uitvoering en opvolging van de proeven in de paddenstoelenteelt en zorgt mee voor een optimaal teeltverloop. Je ondersteunt de teeltverantwoordelijke ook in de sturing van het composterings- en kweekproces en bent bereid om daarin op termijn meer verantwoordelijkheid op te nemen.
 • Je onderhoudt de infrastructuur en het materiaal. Bovendien deins je niet terug voor kleine klusjes.  
 • In een beurtrolsysteem met je collega’s sta je in voor de weekenddienst en volg je het alarmsysteem op.


Onze verwachtingen

 • Je hebt bij voorkeur een land- of tuinbouwopleiding genoten of kunt relevante ervaring voorleggen.
 • Je hebt specifieke interesse en mogelijks ervaring in de paddenstoelenteelt.
 • Het is een pluspunt als je beschikt over een fytolicentie P2.
 • Proper en hygiënisch werken vind je erg belangrijk. Je werkt nauwkeurig en stelt je flexibel op.
 • Je hebt zin voor initiatief en denkt mee met de organisatie en planning van het werk. Zelfstandig werken gaat je goed af.
 • Je drukt je vlot uit in het Nederlands.
 • Je beschikt over een rijbewijs B. Je hebt ervaring met rijdend materiaal (bobcat en heftruck) of bent bereid je bij te scholen.


Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.


Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur (vanaf 15/03/2021) en een interessant salarispakket (niveau C). Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak en initiatief.


Interesse? Solliciteer nu!

Inschrijven kan tot en met 31 januari 2021 via www.inagro.be/vacatures. Voor meer informatie kan je contact opnemen met HR-medewerker Adelheid Deleu via adelheid.deleu@inagro.be of 051 27 32 07 of operationeel manager Pieter Castelein via pieter.castelein@inagro.be of 051 14 03 12. Als we jouw kandidatuur weerhouden, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Gekoppelde thema's & sectoren:

Inschrijving : Teeltmedewerker eetbare paddenstoelen
Voornaam*
Familienaam*
Straat*
Nr*
Bus
Postcode*
Plaats*
E-mail*
Ontvangen op
Laad hier je cv op*
    
Motivatie (laad hier je motivatie op in pdf)*
    
Diploma*
Via welke weg vond je de vacature terug*

We vragen deze gegevens op voor een vlotte organisatie. Meer info over ons privacybeleid vind je op www.inagro.be/privacyverklaring.


* : Dit is een verplicht veld