Wil jij een activiteit organiseren op jouw boerderij? En kan je tips gebruiken over hoe je dat organisatorisch en communicatief moet aanpakken? Pik dan zeker (één van) de drie webinars rond het op touw zetten van verbredingsactiviteiten mee.

In één, twee, drie tot een belevingsvolle activiteit met onze webinars

In het kader van het provinciale coronaherstelplan ondersteunde Inagro deze zomer hoeves die een activiteit op hun boerderij organiseerden: een bezoekdag, een literaire wandeling, een nachtje kamperen, een rustplaats voor fietsers en wandelaars, … Mieke Vergote,  een ervaren communicatie-coach en de begeleider van een aantal succesvolle zomeractiviteiten in het kader van Ik zomer West-Vlaams, sprokkelde de meest interessante informatie bijeen.  Nu deelt ze haar kennis in drie webinars.
Schrijf je in voor één of meerdere webinars en maak van jouw activiteit op de boerderij een top-beleving!

OverzichtMiessentielklein.jpg

 

WEBINAR 1: Een activiteit organiseren, hoe begin je eraan?
dinsdag 12 januari om 13u

Webinar1Miessentiel.jpg
Benieuwd naar de basisingrediënten voor een succesvolle activiteit? Schrijf je dan zeker in voor dit webinar. Aan de hand van een stappenplan licht Mieke Vergote de randvoorwaarden van een succesvolle activiteit toe. Startende bij het samenstellen van een programma, de werving (communicatie), het budget tot en met de prijszetting. We lichten ook kansen tot samenwerking toe.

> Ik schrijf me in voor webinar 1

WEBINAR 2: Communicatieplanning in functie van een activiteit
dinsdag 19 januari om 13u

Webinar3Miessentiel.jpg
Goede communicatie is essentieel voor een succesvolle activiteit. Om dit in goede banen te leiden, is het handig om met een gericht plan aan de slag te gaan. Een communicatiekalender is hierbij een ideaal hulpmiddel. Als deelnemer krijg je tijdens dit webinar handvatten om er zelf een op te maken.

> Ik schrijf me in voor webinar 2


WEBINAR 3: Gebruiksvriendelijke communicatietools
donderdag 28 januari om 13u
Webinar2Miessentiel.jpg
Er zijn heel veel online tools ter beschikking om de communicatie en/of opvolging van jouw activiteit efficiënt en verzorgd aan te pakken. Maar hoe start je daarmee? Tijdens deze sessie helpen we jou op weg en nemen we enkele gebruiksvriendelijke communicatietools onder de loep.
• Canva: bij het ontwerpen van een creatieve visual voor jouw social media post.
• Google Form of Jotform: bij het opvolgen van inschrijvingen.
• Mailchimp: bij het schrijven van een digitale nieuwsbrief.
 
Praktisch
Een computer (met geluidsversterking), laptop, smartphone of tablet is noodzakelijk om deel te nemen.  
Iedereen mag gratis deelnemen aan één of meerdere webinars, maar inschrijven is verplicht. Op de dag van het webinar ontvang je een deelnemerslink voor het online infomoment in je mailbox. Via een link naar MS Teams, kan je om 13 u inloggen en van thuis uit (één van) deze webinar(s) meevolgen.
 
Vragen?
Contacteer Muriël Derycke
muriel.derycke@inagro.be
 
WestVlaanderen14dec2020.jpg


Gekoppelde thema's & sectoren: Landbouwverbreding