Met de nieuwe website wil het EPFC het makkelijker maken om vertegenwoordigers van de sector te betrekken bij een internationaal netwerk. Dat netwerk bevordert samenwerking en kennisoverdracht over de teelt van snoekbaars, baars voor menselijke consumptie, herbevoorrading en conservering.

European Percid Fish Culture group (EPFC) lanceert een nieuwe website

Door de nieuwe website zet het EPFC in op makkelijkere uitwisseling
EPFC (European Percid Fish Culture group) is een thematische groep binnen EAS (European Aquaculture Society), actief sinds 2012. EPFC wil vertegenwoordigers van de sector betrekken bij een internationaal netwerk om zo tot meer samenwerking en kennisoverdracht te komen. Met mooi beeldmateriaal en duidelijke uitleg op de website, wordt kennisoverdracht nu een heel stuk makkelijker.

 

De EPFC-nieuwsbrief
De nieuwsbrief bevat relevant nieuws specifiek voor de  baars- en snoekbaarsteelt en wordt op regelmatige basis verstuurd. Onderwerpen zijn onder andere onderzoek, productie, innovatie en evenementen. Inschrijven voor de nieuwsbrief is gratis en kan heel makkelijk door te klikken op de inschrijvingslink in de footer van de website.

 

Webinars en nog veel meer!
In de gesloten EPFC-CG-groep zullen specifieke webinars, workshops en praktische video’s worden gegeven over actuele kwesties in de baars- en snoekbaarsteelt. Deze groep, gecoördineerd door Stefan Teerlinck, bestaat uit meer dan 25 Europese leden, commerciële en wetenschappelijke belanghebbenden in de baars- en snoekbaarscultuur. Zij werken samen om de groei en het succes van de sector te bevorderen.
 
Vragen?
Met vragen of voor meer informatie over het EPFC-CG kan je terecht bij Stefan Teerlinck via info@epfc.net
 
 

 

epfcLogo.png

Gekoppelde thema's & sectoren: Aquacultuur