Hoe breng ik structuur in mijn rondleiding? Hoe ga ik in interactie met mijn bezoekers? Hoe pak ik storende bezoekers aan?… Klinken deze vragen je bekend in de oren? Wil je ook graag je gidsmethodiek verder professionaliseren op een praktijkgerichte manier? Neem dan zeker deel aan de vorming ‘Tips en tricks voor een geslaagd boerdijbezoek’ en ga als een volleerd gids naar huis.

Infonamiddag 'Tips en tricks voor een geslaagd boerderijbezoek'
Programma:

Miguel Bouttry (zaakvoerder Rent a Guide) is een ervaren gids in de Westhoek die opvalt vanwege zijn anekdotische en vooruitstrevende aanpak. Hij begeleidde eerder individuele bezoekboerderijen. Met deze ervaring op zak neemt hij ons mee op sleeptouw op de boerderij. Tijdens de rondleiding begaat hij een aantal typische fouten die je als gids soms maakt. Jullie mogen zich voor één keer de kritische bezoeker wanen. Welke fouten maakt hij? Wat kan hij beter aanpakken?... We horen het graag van jullie.

Na de rondleiding bespreken we in groep de verschillende opmerkingen die jullie noteerden. Dit leidt tot ons tot een aantal eenvoudige maar zeer bruikbare ‘tips en tricks’ die jullie perfect kunnen integreren tijdens jullie rondleidingen.

Meer info?
Katrien Grauwet
E katrien.grauwet@inagro.be
T 051 27 32 29

Praktisch:
Datum:
maandag 5 oktober 2015
Begintijd:
13u30
Eindtijd:
16u00
Locatie:
Hoeve De Knotwilg, Ervestraat 2a, 8700 Tielt
Kostprijs:
Gratis
Inschrijven:
 
Verplicht inschrijven via www.inagro.be/inschrijven ten laatste op donderdag 1 oktober.