Ben je gebeten door plantenteelt en (serre)techniek? En wil je graag de handen uit de mouwen steken? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in Inagro? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Roeselare. Solliciteren kan tot en met 4 januari 2021.

Teeltverantwoordelijke(n) glastuinbouw

Jouw job

Als teeltverantwoordelijke maak je deel uit van het operationele team van Inagro. Samen met de betrokken onderzoekers vertaal je het onderzoeksprogramma naar werkelijke uitvoering. Je bent actief in de teeltcontainer en de twee serre-vestigingen van Inagro, waaronder de innovatieve dakserre Agrotopia. Je specialiseert je in bladgewassen of vruchtgewassen. Je ondersteunt de onderzoekers bij het opmaken van de proefprotocols en staat in voor de praktische uitwerking van de proef.

  • Je staat in voor de praktische opzet en opvolging van de proeven, en zorgt dat de nodige materialen zoals plantgoed, gewasbescherming en meststoffen beschikbaar zijn. Je ziet nauw toe op de uitvoer van de dagelijkse werkzaamheden zoals planten, oogst, teeltverzorging en gewasbescherming en je stuurt de betrokken medewerkers aan indien nodig. Je controleert dagelijks de gewassen en staat in voor de opmaak van de voedings- en gewasbeschermingsschema’s.
  • Je beoordeelt proeven, voert waarnemingen en metingen uit en zorgt voor de invoer en verwerking van de proefresultaten. Je ondersteunt de onderzoeker bij de verslaggeving.
  • Je geeft de nodige input aan de bedrijfsleiders voor de opmaak van de werkplanning en assisteert hen bij de opvolging van de voedingsunit en de klimaatinstellingen. Via een beurtsysteem neem je het alarmsysteem over tijdens hun afwezigheid.


Onze verwachtingen

  • Je hebt kennis van de groenteteelt en affiniteit met de sector.
  • Je genoot bij voorkeur een hogere opleiding land- of tuinbouw (bachelor) of je bent technisch geschoold met ervaring in de teelt van groenten.
  • Je neemt graag initiatief en bent leergierig. Daarnaast heb je interesse in innovatie en denk je graag mee over praktische oplossingen. Je bent geboeid door plantenteelt en geïnteresseerd in serretechnieken.
  • Je bent nauwkeurig, flexibel en kunt zelfstandig werken. Je voert een heldere communicatie en kan vlot overweg met Excel.  
  • Regelmatig weekendwerk is voor jou geen probleem.
  • Beschik je over een Fytolicentie P3? Dan is dit pluspunt.


Onze medewerkers zijn gedreven en creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze gaan respectvol om met mensen en middelen en kunnen goed samenwerken. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen binnen het voorziene budget. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel. Bovendien hebben we aandacht voor kwaliteit, veiligheid en milieu.


Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket (op niveau B) met extralegale voordelen. Je profiteert van een flexibele uur- en verlofregeling. Daarnaast krijg je maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering en een fietsvergoeding. Je krijgt een functie in een professionele organisatie, met een moderne en unieke onderzoeksinfrastructuur en met veel ruimte voor eigen aanpak en initiatief.
Interesse? Solliciteer nu!


Interesse?

Laat jouw persoonlijke gegevens na via dit formulier. Mail jouw motivatiebrief en cv naar adelheid.deleu@inagro.be. Inschrijven kan tot en met 4 januari 2021.

Voor meer inhoudelijke informatie kan je contact opnemen met Pieter Castelein via pieter.castelein@inagro.be. Met vragen over de sollicitatieprocedure kan je terecht bij HR-medewerker Adelheid Deleu via adelheid.deleu@inagro.be.

Inagro in een notendop

Praktijkgericht onderzoek uitvoeren en advies verlenen in de agrarische sector zijn de kernactiviteiten van Inagro vzw. In samenwerking met universiteiten, hogescholen en bedrijven vertalen we onderzoeksresultaten en innovaties in landbouw naar de dagelijkse praktijk. Met advies en persoonlijke begeleiding helpen we de landbouwer bij de uitbouw van zijn bedrijf. Ons eigen gecertificeerd labo biedt analyses van grond, mest, water en gewassen.


Gekoppelde thema's & sectoren:

Inschrijving : Teeltverantwoordelijke(n) glastuinbouw
Voornaam*
Familienaam*
Straat*
Nr*
Bus
Postcode*
Plaats*
E-mail*
Ontvangen op
Laad hier je cv op*
    
Motivatie (laad hier je motivatie op in een pdf)*
    
Diploma
Waar gaat jouw voorkeur naar uit?*


Via welke weg vond je de vacature terug?*

We vragen deze gegevens op voor een vlotte organisatie.  Meer info over ons privacybeleid vind je op www.inagro.be/privacyverklaring.


* : Dit is een verplicht veld