Pak het beheer van je materiaal of voorraad aan zodat je in één oogopslag ziet wat er te kort is.
Richt je werkplek in en houd het net om efficiënter te werken en minder tijd te verspillen.
Worstel jij in je kleinschalig voedingsbedrijf ook met deze werkpunten? Pak ze eenvoudig aan, onder deskundige begeleiding.

Begeleidingstraject: Optimaliseer de dagelijkse werking van uw voedingsbedrijf

Door een aantal eenvoudige wijzigingen aan te brengen in je werking, kan je heel wat efficiënter worden.
• bepaalde zaken zichtbaar maken of een vaste plek geven,
• minimale voorraad markeren,
• schaduwborden voor werkmateriaal,
• ...
Bekijk de getuigenis van hoeveproducent ’t Hof van Rhille, die via het invoeren van een paar kleine wijzigingen al resultaat merkt.


Wil je hier ook mee aan de slag?
Tijdens dit driedelig begeleidingstraject kom je te weten hoe je het best aanpakt en wat er werkt voor jouw bedrijf (en wat niet). Schrijf je in en optimaliseer jouw werkprocessen, de plaatsen zijn beperkt!


Programma begeleidingstraject
24/11/2020: Toelichting & potentiële case bepalen voor uw bedrijf
12/1/2021: Opstart case & eerste evaluatie
11/2/2021: Slotevaluatie & bijsturing of toekomstige aanpak


Voor wie?
Via het PDPO-project SPRONG is er plaats voor 12 kleinschalige voedingsbedrijven (hoeve- en streekproducenten). Onder 'kleinschalig' verstaan we voedingsbedrijven met max. 20 werknemers.


Praktisch
Inschrijven is gratis, maar verplicht.
Dit is het eerste begeleidingstraject in een reeks van vijf. De thema's van volgende begeleidingstrajecten zijn: interne communicatie, tools voor overzichtelijke planning, administratieve digitalisering en zelfevaluatie.


Data & Locatie:
• 24/11/2020 avond, online meeting
• 12/1/20201 avond, te bepalen (deelnemend bedrijf)
• 11/2/2021 avond, te bepalen (deelnemend bedrijf)

 

BannerSprongNov2020.jpg

Gekoppelde thema's & sectoren: Landbouwverbreding